26.5.2013

Punainen momentti

Espe tuli mulle sanoo et siel on upee punainen hetki ja niin mä jaksoin nousta pesemään hampaita ja pissattaan koiria jotka tosin oli mökil mukana juoksentelmassa mutta mahd myöhään iltapissu niin ei tartte yöl herätä ulos niiden kaa.

Mä nappasin ny nää kuvat klo 22.50, eihän kuvis se taivaan kauneus niin näy kun livenä mut kuvis näkyy meidän upee keinu mikä tuli eteeni pitkäaikaisen unelmoinin tähden ja se on viel nätimpi kuin osasin odottaakaan. Hiontaa ja maalia kaipaa. Keinusta ollu niin paljon jo iloa lapsille!

Ei oikeen ysin aikaan illal tajuu et lapset nukkumaan kun paistaa viel täysil aurinko sisälle asti ja terassil lämmin. Tänäänkin vasta ysin jälest sisälle, vastarannal anoppilas kun aamuisin niin lämmin ja näin iltasin jo hämärää..meil aamusin vilponen tosin tänä aamuna mentiin talon aurinkoiselle puolelle istuskelemaan, en muistanu kuin ihana tää kesä,lämpö ja aurinko onkaa!

Naama ihan ruskee ja pöhlöt rusketusrajat rintakehäs urheiluvaatteista..kylhän ne tasoittuu mut en tajuu kuin hyvin toi väri nyt ottaakaan kun Thaimaassakaan en ollu näin ruskettunu ja tääl muutamas päiväs vaik pysynkin varjossa mielummin paahteella.

Hyvää yötä!

S