8.3.2012

Ihana aurinko

Viimeset pari viikkoa mennyt aikalailla sisätiloissa eikä oo ulos edes ollu voimia lähteä. Linon happihypytys kun on pyörinyt iskin ja mummin voimin. Mutta tiistaina päiväunien jälkeen energiaa riitti ja oltiin poikien kaa reilu tunti jäällä juoksentelemassa.

Mummi tuli vastarannalta meitä morjestaan ja nappas tän kuvankin. Ens viikoks iltalehden mukaan lämmintä ja aurinkoista, asennoidun että ens viikolla yritetään palata päivärytmiin ja ulkoilla pari kertaa päivässä.

Mä niin toivon että nää yöt pian rauhottuis. Ei yhtään haittaiss imettää vaik joka tunti mut se kun vauva ei nuku makuullaan, tai nukkuu sit jossain vaiheessa, n.puolentunnin- tunnin päästä syötöstä ja lukuisten röyhtäytyksien jälkeen. Täytyis kehitellä joku puolipysty nukkumapaikka sille, ja kun mitään sellasta ei suositella.

Roikkuva kehto olis kai paras. Näin sillon Linon vauva-aikana sellasen futon shopissa 250e se oli niin kauniskin vielä ja oon monet kerrat katunu ettei sillon hankittu, olis ollu valtava hyöty aina 1v asti ja virkeempi äiti. Nyt metsästän jonkun tollasen jos ei rupee helpottaan ja tänään mun piti alottaa jo d-tipatkin mitkä voi kiusata pientä entisestään.

Kaikki kuitenkin todella hienosti meillä täällä. Tänään torstaina oltiin pomppukerhossa, sitten mummelin kans syömässä ja viel kirjastossakin. Isi taas illan koulussa ja me kekkuloidaan tääl poikien kans keskenämme aina myöhään iltaan asti. Kohtahan on taas jo viikonloppu, huippua!

S