25.3.2012

Sittersetter

Tekstari ystävälle..

Hyvä kun tajusit ne tipat, mä en kans tänään oo enään laittanu, mut en osaa sanoa viel ennen kun tän yön jälkeen et miten meil vaikuttaa. "Munakanoja" (kindereitä) söin tänään kaks, toivottavasti ei pahasti vaikuttais pienen vatsaan.

Viimeyö ok, tais tulla kaks melki parin tunnin unta, tänään jaksanu laittaa taas tiskejä koneeseen ja siivoilla omiakin jälkiä :) Meil lainassa toi keinusitteri..ei se siinäkään viihdy..on niin läheisyyden kipee et haluaa olla vaan syykyssä, mut on kätevää hetkeks laskea siihen katseleen Linon leikkejä ja ite vaik tiskata tms. Lino laittaa leluja vauvalle että oppii leikkiin, odottaa niin jo että sais siitä leikkiseuraa. Ihanaa että saavat pian toisistaan kaverukset!

Heti kyl kun silmä välttää ja Lino ei tiedä että salaa katselen, niin on silittelemässä pikkuveikkaa ja tunkemassa tuttia suuhun vaikkei tarttis, en siis uskalla kyl hetkekskään jättää valvomatta kun on noin kiinnostunu.

Oon ihan naatti mut istua jökötän katsellen lady gagan konserttia. Linokin meni melki tunnin myöhemmin nukkuun eli vasta klo 23..näköjään pitää rytmistään kii vaik eletty aamusta asti uuden kellon mukaan. Gagalla makee kroppa, minkä ikänen se on?

Laitan tän viestin blogiinkin, kun ei oo sinne tullu tänään mitään.

Kauniita unia!