14.3.2012

Spagetista vitamiineja?

Matto on vieläkin ulkona..en siis jaksanu imuroida ja kun olin aloittamas ysin aikaan illal, esa jo lupas hoitaa homman huomenna, mä siihen että kun haluisin ite kun et sä ota kuitenkaan sängynalusia kunnolla.. : ) Petivaatteet oli ulkona kans päivän ja ihanat puhtaat lakanat ny. Ostin HM stä sänkyymme kahvipavun ruskean kuminauha aluslakanan ja se niin nätti tuol sängys. HM outletista bongasin myös nuo 100% silkkilakanat ja nyt ekaa kertaa menee kokeiluun, toivottavasti hyvät, valkoiset, niin kauniit.

Vauva on ollu niin levoton että, en tajua. Nukkuu ainoastaan mun sylissä ja niin ristiin menee unet Linon kaa. Vauva saattaa nukkuu päivän ekan puoltuntisen putkeen just kun Limppari herää ja ite ihan zombiena kohta. Niin ja Lino siis nukahtaa 22-23 vasta ja herää jo 7-8 aikaan ja parhaas tapaukses oon just valvonu vauvan kaa sitä ennen jo tunnin pari.

Mun oma aika alkaa kun isot pojat menee sänkyyn puol kymppi. En mä tarvii ns omaa aikaa mut on se kiva istahtaa puoleks tunniks ihan ilman mitään velvoitteita tai tietty vauva sylissä, mut saa istua paikallaan hetken ajattelematta mitään. Yleensähän aina jotain hommia. Toi Iholla ohjelma tulee kyl niin loistoaikaan klo 22 kun yrittää sit aina tehdä kaikki hommat ennen sen alkua ja sit lösähtää sohvalle ja sen jälkeen yrittäs mennä heti nukkuun.

Alotin kirjottaa tätä kun piti kertoo spagetista ja jauhelihasta, mut mistä tota asiaa aina riittää muutakin. Esa halus tänään siis tuota yllämainittua ruokaa ja mä tietenkin mietin et miten ihmees siitä sais järkevää syötävää ettei ihan ns tyhjää ruokaa. Ensinnäkin paistaa jauhelihan reilussa kookosöljyssä, lopuks vasta mausteeks voita ja paljon valkosipulia. Spagettiin laadukasta merisuolaa. Lautaselle jo hieman jäähtyneeseen annokseen lisättiin nokkosjauhetta. Meillä on melki aina ton ruoan seurana tomaattia pilkottuna kera tuoreen basilikan ja mahdollisesti myös timjamin, oliiviöljyä ja hamppuöljyä sekaan. Esa tykkää tosi paljon tosta pikkulisäkkeestä kans ja Linollekin maistuu. Herneenversot hyvä lisäke kans. Kaikkee muutakin toki vois lisäillä mut tuol nokkosella, hamppuöljyllä, valkosipulilla, tomaatilla ja yrteillä sekä kookosöljyllä saa mustavalkoiseen ruokaan hiukan terveellisyyttä.

En osaa sanoo tosta Iholla ohjelmasta oikeen mitään. Tuun varmasti seuraan sitä mut toisaalta ei harmita vaik väliin jääkin. Hymyilyttää koko jan kun sitä seuraa, todellakin lähelle pääsee noita ihmisiä ja kyl ovat rohkeita kun avaavat oman elämänsä ovet. Todellakin jännää ettei tollaisia videoblogeja oo aiemmin esitetty. Miesten tulis seurata tota ohjelmaa, avais varmasti uusia näkökulmia naisten maailmaan.

Masi vaan mökkeilee mummelin ja mummelin koiran Roopen kans. Poikkee ehkä kotona huomenna Topia moikkaamassa mutta on kuulemma vaihtanu laumaa. Tai jos jollain on ehdottaa jotain loistavaa koirakuiskaajaa että saatais Masin tarkka vahtivaisto vähän pienemmälle.

Zzz..

S