30.3.2012

Touhutorstai

Pari viikkoa sitten puhelimeen tuli joku tärkeä päivitys ja kun sen tein on tää puhelin toiminu taas kuin unelma, lukee mun ajatuksia ja on nopee. Jouduin niin monimutkaisesti tätä Nokia E7 käyttämään kun ei reagoinu esim osoitekirjaan kun rupes kirjoittaa alkukirjaimia ja vaikka paino nappeja niin ei tapahtunu mitään. Tää on niin paras puhelin mua varten, kosketusnäyttöö kun en osaa käyttää, täl näppiksel käy blogitekstitkin nopiaan.

Stadiumilla jäsenille kaikki -25%, mieletön ale! Tekis mieli jotain Peakin ulkoiluasua, mikä ollu tarkoitus ostaa jo vuosia, mut oon menny samoilla vanhoilla, nykyään jo risasilla ulkoilupuvuilla. Viimeaikoina tosin toppaliivi ollu kovassa käytössä, kolmisen vuotta sitten ostin harmaan hupparin ja sen toppaliivin h&m ltä ja ollu niin kovassa käytössä ja välillä siskolla käytössä ja taas kun se kyllästy niin mulle takas, vaik oli halppiksia niin on kyl edelleenkin virheettömiä laadultaan.

Tänään oltiin Tinen ja lasten kaa pomppukerhossa, vauvat rivissä kaukaloineen tuhisemassa. Lino oli pitkästä aikaa siel iloinen ja innokas. Roikku renkaissa, muisti sen ja oli niin ylpee kun osas ihan ite. Pomppi trampoliinilla ja pelattiin sählymailoilla palloa, hienosti osaa pelata ja ottaa lavalla kii pallon ja lyödä takasin, siis ihan oikeeta pallottelua!

Suuntasimme lounaalle Cafe Herkkuhetkeen, salaattia ja lohikeittoa 5,90. Jälkkäriks leivoksia ja kotiinki viel yhdet ostettiin jotta saatiin aikaan todellinen sokerimyrkytys meille äideille. Päivä meni niin rivakkaan ja lapset otti unia ihan eritahtiin, sillai et tais 5min nukkua mun pojat päällekkäistä aikaa, ei äiti saa levätä ei. Niin siks mä tätä viestiä rupesin kirjoittaan kun haluan ihmetellä et miks hitossa taas ei huvita nukkua vaik oon ollu tosi väsyny tänään. Tää on niin tätä mun elämää, energia valtaa kehon kun kello käy illal kymmenen.

Ystävien tuttavilla oli käyny varkaita, olivat tulleet lomareissulta lasten kans omakotitaloonsa ja kaikki laatikot ja kaapit käyty läpi, tietokoneet, kovalevyt ja niiden mukana tietty meni myös valokuvat. Perintökorut, arvokkaat pullot jne..kaikki viety. Jotenkin todella ahdistavaa ja loukkaavaa että joku tunkeutuu omaan kotiin ja käy sen läpi ja tuhoaa/ hävittää tärkeitä muistoja. Ihan kuin koti olisi häpäisty. Ulkovalaistus taloissa siis kunniaan ja naapurivahdit ja muut varmuustekijät käyttöön. Harmittaa heidän ja varsinkin lasten puolesta.

Tänään tuli ihan loisto smoothieta, joskin tarkoituksella jätin pahimmat maut pois.
-liotettuja cashew pähkinöitä 2dl
-raakamaitoa 1l
-chia siemeniä 5 rkl
-lucuma hedelmäjauhetta 3tl
-banaani
-gojimarjoja 2dl (kannattaa liottaa, niin vatsaystävällisempiä)
-tyrnijauhetta 3tl
Ei tarvinnu mitään makeutusta vaan oli niin pehmeän hyvää, olisin tietty lisänny tuohon viel kaakaovoita tai kookosöljyä tms.hyviä rasvoja mut ne hallitsee makua niin paljon et vieraille en uskalla niitä tarjota. Vaikkei pirtelöiden hyviä tarvitse ollakaan jottei tuu syötyä liikaa tai liian nopeasti. Voi kun oppis joskus syömään ylipäätäänkin sillain sopivasti eikä aina täyttävästi.

Luin tänään mtv3.fi uutisia ja siel oli otsikko vehnän vaaroista, ajattelin vaan ettei oo totta, ihan kun toi nyt on uutinen. Hämmentävää, ihan kun asiasta ei oltais ennen uutisoitu.

Seuraan täs sivusilmällä uutta Vankikarkurit ohjelmaa, ihan hyvä. Nyt olis tärkeintä nukahtaa, tässä mä lyhennän mun yöuniani, toisaalta odotan seuraavaa syöttöhetkeä, vauva nukkunu jo reilun tunnin, näin alkuillasta unet sillä paljon sikeämpää kun aamuyöstä.

Mulla on nää äiten tekemät ripset ja on nää mielettömät kun aina virkeen ja laitetun näkönen. Ripset ja isot nappi korvikset niin lookki kunnossa. Ei tarvii kun vähän poskipunaa ja ehkä ripsaria alaripsiin niin valmis ihmisten ilmoille. Ilman ripsiä oon niin väsyneen näkönen varsinkin kun omat sojottaa alaspäin. Näihin ripsiin ei sais kiinnittää ite mitään huomioo, ei sais räpeltää, vaan antaa olla vaan, niin kestää hyvänä pitkään. Tuli siis mieleen kun löysin taas sormeni silmistäni. Jotta saman ilmeen sais kun näillä, pitäis laittaa nestemäinen kajal, luomivärit ja paljon ripsaria, sitä ennen kääntää pari kertaa ripsiä ja tulos ei montaa tuntia pysy siistinä kun taas jo väsyny ilme. Mahtavaa siis että mahdollisuus äidillä käydä näitä laitatuttamas, lapset aina mukaan, vauva nukkuu turvakaukalos ja heijaan samal sitä. Lino leikkii innoissaan Pepen kaa ja jatkuva kälätys kuuluu aina hoitohuoneeseen asti.

Nää asiat taas niin hetken mielijohteesta kirjoitettuja.

Piti viel sanomani et mikä ihme tuos Iholla sarjassa kiehtoo, onko se ihmisten aitous ja koskettavuus, samaistumisen mahdollisuus ja rohkeus tuoda yksityisyys julki?

Huomenna taas kivaa ohjelmaa tiedossa.

Vankikarkurit ohjelma hyvä, kun päätty hyvin, just tällaisia tykkään katsoa niinku csi, et asiat ratkee, eikä jää ens viikkoon ja ikinä tuu sitä seuraavaa jaksoo kuitenkaan nähtyä. Onnellinen loppu aina paras.

Nyt vaavi hereillä ja pian yhdessä sen kaa untenmaille. Kasvanu niin paljon. Jo 60cm vaatteet käytössä, Lino oli 1/2 vuotias kun niitä pidettiin. Ens viikolla aloitan ristiäis suunnittelun, kivaa, vaikken mitään erikoista aiokaan.

Verhot haluaisin pesettää, ne niin karsees kunnossa, vai meniskö viel yhden vuoden tuos roikkumas kaikkine somenjälkineen ja tahroineen. Olkkarin verho ja sen takunen on Linon paloasema ja se tanko mitä alas laskeudutaan. Roikkuu verhossa tahmasin pikku kätösin ja leikkii hälytystä, eihän se asia muutu vaik ne pesettää, joten turhaa taitaa just nyt olla. :)