26.3.2012

Tuttimaakarit

Lapset nukkuu, ovat nukkuneet jo reilun kaks tuntia. Vauva söi välissä ja jatko uniaan. Nukuin itekin tunnin ku tukki ja heräsin ku Esa oli tullu kotiin ja ihmetteli vieressäni nukkuvaa perhettä. On niin levollista katsoa nukkuvia lapsia, oon ollu niin väsyny viime päivät ja väsyny tähän arkeen välillä vaik koko ajan silti nautin kaikesta mut en oo oma itseni kun en muista mistä on puhuttu tms..väsymyksen oireita. Ja tätä ei helpota se että Espe on paljon tuol paloasemalla, min. 20h tällä viikolla, luultavasti paljon enemmän. Toivon tietty että on vahvasti läsnä niinä hetkinä kun on meidän kaa ja äsken kun söi rusinatonta maksalaatikkoa, kehotin että panostais ruokailuun tällä viikolla jotta jaksaa, onneks on kiivejä.

Tulin niin onnelliseks eilen kun suostu syömään mun tekemää salaattia, kai ku ei ite jaksanu ruokaa laittaa. Voi kun söis joka päivä edes ton verran vihreetä ja ne kaikki siemenet ym. nokkoset mitä siinä on. Tulis ehkä just se puolikiloo kasviksia päivässä täyteen vaik minimi se taitaa olla, mutta sillä jo saa energiaa arkeen. Meil valvotaan tääl melkosesti yöaikaan ja sekin vie tietty voimia.

Syötiin Linon kaa lounaaks tänään avokadoa, päärynää, nektariinia ja omenaa. Näiden lisäks kokonainen tomaatti kelpas ekaa kertaa, vau. Poika kyl kysy että onko äiti perunaa, ei oo perunaa, äiti minä tykkään perunasta, saat syödä perunaa sit joskus mummilla, voi pientä.

Nyt Lino heräs ja lupasin ennen nukkumaan menoa että saa kirjoittaa mun puhelimella kun herää, haluaa kirjoittaa sammakko, moottoripyörä, mönkijä..siirtyny jo pidempiin sanoihin :)

Illan ohjelmana mennä muorille tippupyörällä vaunujen kera.