19.3.2012

Palaveri

Oltiin vauvan kanssa koko ilta, siis jopa 5h palaverissa. Meni niin hyvin ja vauva jo ihan konkari, osallistuihan hän jo pari vkoa sitten hallituksen kokoukseenkin. Kyseessä oli tänään yrityskummipalaveri joita n.4 kertaa vuodessa.

Toinen kummeistamme oli tänään mukana viimeistä kertaa, hänellä meneillään 80v juhlavuosi, ei uskois ikinä! Kummit ovat olleet Liuskemestareiden toiminnassa mukana jo 8 vuotta. Mulla yleensä kynä sauhuaa tuol, niin paljon tärkeää tietoa kokeneiden suusta kuulee, kaiken infon sitä haluais paperille. Tänään käteni ja huomioni vei vauva, joka tosin nukkui suurimman osan ajasta, tunnin verran itkusti ja käveltiinkin se aika ympäri meijerirakennuksen käytäviä. Sylissäni koko ajan, nyt tuntuu niskat jumiutuneelta. Senni otti meistä muistoks kuvan.

Päätettiin että poikien täyttäessä 15v saavat he aloittaa kivimiesten työt. Me on taidettu Artun kaa aloittaa jo alle 10 vuotiaina vai jo alle kouluikäisenä keräämällä savusaunan kiviä laatikoihin ja yhdestä valmiista lootasta sai 20 penniä. Ja olinhan ekalla kivimessureissulla Italiassa 7vuotiaana, seuraavan kerran siel oltiin Sennin kans vuonna 2007. Kiviperheeseen kasvettu ja omatkin lapset toivottavasti saavat olla tulevaisuudessa mukana.

Uskon täysillä kotimaiseen kiveen rakennusmateriaalina ja sen pysyvään/ kasvavaan suosioon, onhan kivellämme 100 v takuu ja näin edullinen materiaali elinkaareltaan varsinkin julkisella puolella.

Oon muuten ilmottautunu astangaan ke ja mun piti niin kovasti reenata ennen ekaa kertaa, enhän mä jaksa tehdä siel mitään ekakertalaisena ja viel joku guru tulos ohjaan! Jännittää jättää vauva kotiin 1,5h ajaksi.

Espen flunssa ei hellitä, huomisen joutuu oleen viel kotona. Me mennään lasten kanssa neuvolaan aamupäivällä, kivaa mennä tsekkaan pikkupoikien mitat. Se on kohta 1kk ikää pienemmällä, on kyllä kasvanu ja pyöristyny.

S