12.3.2012

Vielä alle 3 vkoa & Grammy


Jos olis kesälomaa 3vkoa, niin kuin äkkiä se aika menisikään, nyt tää vauva ei oo edes iältään vielä 3 vkoa ja tuntuu jo niin pitkältä ajalta minkä oomme saanut hänen kanssaan viettää! Poika on kasvanu paljon ja tuntuukin jo että on iso poika, ei enään pikkuvauva vaikka pieni viel onkin.

Katselen sivusilmällä Grammy gaalaa ja kuvasin poikaa salaa ilman salamaa täl puhelimel, nukkuu jo, on niin nätti nyt, suloisempi päivä päivältä. Päällään kummitytön vanha unipussi, ekaa kertaa nyt ja taitaa olla kätevä kun yöllä vaihdetaan 3-4 kertaa vaippaa ja alaosa siis avoin, laitoin kyl viel puolipotkarit alle ettei jalkoihin tuu kylmä.

Oltiin koko perheen voimin kävelylle vaunujen kera tänään ja päädyttiin mummille kahveelle. Lauma tosin hieman vajaa, sillä Masi on edelleen mummelilla hoidossa ja ovatkin nyt mökkeilemässä Lylyssä. Masi- Kaama- Rontti on kaivanut onnessaan mökillä lumikasoja, Maskodakaama- suuri tutkimusmatkailija!

Topi on huomaamaton koira, kulkee meidän mukana paikasta toiseen mut ei pidä pihaustakaan, hössöttää vaan tapaessaa uusia ihmisiä ja vikisee innosta, mutta eihän sitä edes kuule kun on tottunu Masin voimakkaaseen äänentoistoon.

Tää Grammygaala on ihan mielettömän rennon oloisesti tehty ja hyviä noi juontajat, ei mitään sellaista tekohauskaa vaan oikeesti hauska meininki. Montakohan tyyppiä tonne katsomoon mahtuu 30 000? Ihanaa kun Rihanna veti We found love, taas, viimekskin kun katoin jotain showta niin se oli biisinsä kaa siel. En tajuu sen ääntä, mieletön. Adele tais käydä vaihtaan välissä jo mekkoo, ei sil ny oo sama ku edellistä palkintoo hakiessa, vai?

Sain avattua tänään Hobby Hall paketin ja sieltä paljastui mun ihana uus blenderi. Painava, kaunis, valkoinen Kitchen Aid. Tehtiin herkkujuomaa iltapalaks. Laitoin siemeniä (chia,kurpitsa,auringonkukka) likoon ja turpoamaan raakamaitoon, lisäsin pakastemansikat ja jogurtin sekä omenat, gojit, lucuma, kaakaonibsit ja mitä tuos ny valmiina oli lautasella naposteltavaa. En laittanu mitään vihreää tällä kertaa et maistuu pojillekin. Ja sehän maistu, Linokin imutti pillillään joku 3dl ja sit pirtelö turpos lasissa viel lisää ja syötiinkin loput lusikalla.

Huomenna toimelias päivä, vaarin avustusta, lounas ystävien kera Herkkuhetkessä, Linon kerhokuvaus ja mulla vaatteet sille viel miettimättä..

Odotan mielenkiinnolla uutta tv-ohjelmaa 'Iholla', mainokset lupaa paljon. Ajankohta on loistava kun tulee klo 22, sitä ennen en ehdi paljoo telkkaria avatakaan. Nyt kyllä on tullu imettäessä istuttua enemmän tv-huoneessa ja varsinkin kun täällä nukutaan ja meidän kaikki tarvikkeet on täällä. Ennen kun en astunu välttämättä huoneeseen vuorokauden aikana lainkaan. Ihanaa aikaa sohvaperunana. Kyllä liikuntaa ja varsinkin astangaa ikävä, ehkä kk päästä jo pääsen tunneille. Kun pieni vähän kasvaa ja äitin vatta parempi.

Heippa

S