12.3.2012

Polkka - tennarit


Lasten vaateliike Polkka on muuttanut uusiin tiloihin keskustielle Hotellin taloon. Oli ihanan valoisat tilat, kivan näköistä ja mieletön valikoima uusia vaatteita ja kokoja kustakin. Hienoa!

Linolle jo viime kesänä stockalla ihastelin noita kenkiä ja nyt ne tarttu mukaan ja heti jalkaan. Lino tykkää shoppailusta. Meni kun vanha tekijä heti penkoon kaikki kirppispöydät ja sen jälkeen hipelsi vaatteet..nosteli henkareita vaatteineen ja sano et tää on kiva ja tää, äiti tän mä taluun. Maku ei mee ihan nappiin mun kans.

Näytin jotain ja kysyin että tykkäätkö niin haki vastaavan ja sano et tää kivempi, jep. Miten löysikin kans vihreen t-paidan mutta niin erimakua mun kans. Mulla ei oo kohta mitään sanottavaa vaatehommiin, supermania päästävarpaisiin?


Kenkiin ihastu heti ja varsinkin kun saa ne ite jalkaansa niin helposti. Villasukat me jouduttiin niihin sulloon kun viel niin viilee tennareille ja uudet kengäthän oli käveltävä kotiin asti lätäköiden ja hankien kautta. Kengät kokoa 26, reipas kasvunvara, muuten niin tukevat ja en kestä jos jää taas heti pieneks niinkun niin monet on jääny.

Mulla oli tonne se -20% kuponki ja isos ostossa se rupee jo tuntuun, kiva juttu siis ja nyt on pojal kesätennarit ja laadukkaat sellaset, inhoon kaikkii lättäkenkiä lapsilla, muotoa ja pohjaa täytyy olla. Crocksit on kyl viel ostoslistalla, vaikkei kai lapsen jalkaan hyvät? Mustavalkoset tai ruskeevalkoset täytyis olla niin sopii hyvin muiden vaatteiden kans. Nää tennarit aika rajut mutta silti niin makeet. Seepra tossut.

Polkassa oli myös palomiespaitoja ja sellanen on kai viel haettava. Kirpparipöytäkin tulee varata sillä rupeen pian myymään kaikkee äitiys ja pikkuvaatteita pois. Kaappejani en rupee täyttään. Niin mulla olis kaupitella ehkä 7 erilaiset odotushousut ja hameita kokoja 36,38 jos vaan tiedät jonkun kuka tarttis.

Täydelliset unohtu katsoo, vauvalla ihana kummitytöltä lainassa oleva ruskovillan silkkimyssy päässä ja nyt nukkumaan. Aina se puoliyö vaan lähestyy. Nopeiten aika menee aamulla klo 10-12 ja näin illalla vastaavasti kymmenestä puoliyöhön. Tehotunteja.

Ihana ja tehokas päivä tänään, huomenna yritetään pysyä kotona ja huushollata vähä.

S