18.9.2012

Girlpower

Sain tän mielettömän kuvan kolmesta blondista sunnuntain puolella.

Valvon tääl vaik saisin nukkua. Tulin sänkyyn puol kymmenen aikaan Lennin kans ja nyt eka mahku mennä pesulle. Jo pari kertaa aiemmin yritin mut aina rupes Lenni äitiä kaipaamaan. Eli opin nyt tästä et käyn pesulla aina ennen kun tuun laittaan Lenniä nukkuun ettei tartte nukahtaa paskasin hampain ja ripsarit naamal.

Mul taitaa olla reikä suussa, varaan huomen ajan hammaslääkärille niin saa tsekata. Sen suuhygienistin jälkeen oikeestaan rupes vasta kivistään, en aiemmin ollu huomannu kohtaa, mut siel jäi lanka koko ajan sinne jumiin ja epäili et jotain muutoksia ja kuvittelenko nyt tän kivun, ei kyl aina kun lankaa niin sen jälkeen juimii.

Oon niin onnellinen siitä et kolme vuotta sitten mun hampaat laitettiin kuntoon. Reikiä ja ientulehduksia melkosesti. Ennen en tienny hampaiden hoidosta mitään. Harjasin tavallisella harjalla kiireesti raikkaan olon suuhun ja se siittä. Nyt sitä keskittyy tai ainakin välillä yrittää jokaisen hampaan luona viipyä muutaman sekunnin per puoli ja tehokas sähköhammasharja lähti sillon mukaan hygienistin suosittelemana ja kyl on hyvä ollutkin. Siinä oli kaks keppiä joten meil Espen kaa omamme. Olin aina hampaitani harjannu mut ihan vääriltä kohdilta ja nytkin viel unohdan harjata tarpeeksi ikenien päältä. Lankaus kuuluu jo lähes päivittäiseen rutiiniin ja kun sen tekee ennen harjausta niin ei jää laiskotuksissaan tekemättä ja harjaamatta sitä ei osaa olla niin helposti kuin lankaamatta. Eli kummatkin tulee tehtyä.

Hengitys on nykyään suht raikas vaikkakin valkosipuli taitaa kärytä ihan huolella. Laitoin päivä ruokaan kolme kynttä ja nyt iltaruokaan tais mennä viis, haistaan koko perhe. Torjun täysillä alkavia syysflunssia ja kun kova treeniviikonloppu takana niin kroppa meinaa antautua kaikille pöpöille. Camucamua aamupuuroon ja jogurttiin, kovaa c-vitamiiniannosta pitkin päivää. Ginseng, vesimeloni ja sienet oli amerikkalaisten flunssalääkkeitä Lääkärit ohjelmassa kun joskus pari kk sitten kattelin.

Huomenna Limpparin kanssa uimahalliin!

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani