11.9.2012

Verhot niin ihanat taas

Tää kuva Vehoniemestä, Lino sai tän kuvan Sarilta sunnuntaina. Ei olla koskaan käyty siel ja oliskin varmasti mieluinen reissu käydä siel Linon kanssa.

Sunnuntain Lenni oli hyvin itkuinen, ei nukkunut, ei syönyt, rankka päivä ja yritettiin ulkoilla paljon mut ei vaunuissakaan nukkunut jistain syystä. Kun jo eilen sit oli normi päivä ja nukku reilut parin tunnin päikkärit oli taas melkosen kevyt olo ja sain laitettua verhoja ikkunaan jotka siis juhannukseksi hain pesulasta ja kaiteellamme roikkuneet siitä asti. Keittiö huusi verhoja jo aiemmin mutta sinnekin viimeisen sain eilen, makkarissa paistanut aamuisin kirkkaus silmiin ja tulossa nyt ihana hämärä aamu.

Lino tippukeittiössä tavrat ja vaatehuone ammottaneeet avonaisuudellaan ja kun siihen eilen ensimmäisen verhon sain, vain yhden neljästä niin johan huoneen ilme siistiytyi.

Oon ollu hurjan väsyny, nukahtanu lasten kanssa kymmenen aikaan ja yöt ollukin melko levottomia. Nyt näyttää hyvältä kun nukuttiin pitkästä aikaa 4h putkeen, mutta tää aamuyö kahden jälkeen sellaista pyörimistä ja viiden jälkeen viel vähemmän nukkumista, seiskalta Lenni herännyt. Ennen kymmentä nukkuukin jo vaunuissa ekoja päikkäreitään ja tuntunu musta ihan ihmeelliseltä kun reilu tunti ihan ihmeellisen vapaata aikaa Linon kanssa ja on leikitty ja laitettu ruokaa sinä aikana.

Eilen illalla Anne tuli hakemaan autoani lainaksi Helsingin kaverin kera ja oli kiva nähdä tyttöjä, juotiin teetä ja syötiin K-kaupan mövenpick creme brulee jädee..miten nyt kirjoitetaankaan : ) hyvää jätskiä ja ne muutkin mövenpickit. Paras varmaan ollu samaisen merkit valkosuklaa jäde, jota söin naantalin kylpylässä toissa kesänä.

Kova nälkä keskellä yötä.

Mielenkiintoinen tilanne äsken kun syötin Lenniä ja samaan aikaan Lino näki painajaisia ja itki et äidin syliin. Onneks olin poikien välissä niin sain jotenkuten kummatkin hoidettua rauhallisiksi. Ihania poikia mutta ei tää kotiäidin arki helppoo oo. Ihmeellinen on miesten hienokin tapa irtaantua ja mennä sohvalle vaik olis sata asiaa tekemättä. Ite en osaa telkkaria katsoa lasten seurassa, enkä haluakaan. Joskus yritän vetäytyä makkariin imettämään ja lukea samalla vaik sivun kirjasta. Niihin hetkiin pyrin varsinkin viikonloppuisin kun toinen aikuinen kotona.

Tää tälläistä yökirjoittelua..ei asiaa mitää sen koommin ja sormet kirjoo mitä päähän pälkähtää. Nyt etsiin jotain yöpalaa ja nukkuun viel kun hetken ehtii.

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani