15.9.2012

Habitare

Tällaisia kuvaterveisiä sain eilen puhelimeeni vuoden parhailta messuilta! Mä niin haluisin olla tuol kans! Onhan ne joka vuosi, se on kun kävelis keskellä sisustuslehteä. Rakastan myydä kiviä messuilla, siel niin potentiaalista asiakaskuntaa ja sen kun tekee kauppa.

Tällaisia haaveiluja siis tulee hetkittäin työelämään vaikka tiedän että kaikkein tärkeintä on olla lasten kanssa kotona. Tietyt asiat töissäkin oli ylitse muiden kuten messuviikot, eli eka rakennettiin viikko-kaks ja sitten esittelyä muutama päivä. Habitaret kestää ke-su ja on kyl mielenkiintosimmat messut ikinä, siel on kaikki ja kaikkeen panostettu. Sormet vaan syyhyä ja suu vaahdossa saa puhua. Ens vuonna sitä voi lähteä messuileen jo päiväseltään mut tuskin yöksi en vielä Lenniä raaski jättää hoitoon, no katotaan kuin reipas poika siitä tulee.

Hieno ja moderni osasto jälleen. Itse kaipaan usein paljon käsillä kosketeltavaa ja hipellettävää materiaalia messuosastoille. Tässä kuvassa kaikki mitä osastostamme tiedän, Annella luultavasti lisää kuvia. Näin pihalla olen nyt työkuvioista : )

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani