1.9.2012

Terassilla ensikerran

Poikien kaa istuttiin terassilla. Tajuttiin et tää koko kesän eka kerta kun istuskellaan perheen kaa iltaa ulkona. Tietty kesä meni Lennin kanssa paljolti sisätiloissa. Nyt kun vauvallakin rytmiä elämässä voi sitä itsekin siirtyä ulkotiloihin ja jättää pienokainen hetkeksi ilman äidin lämpöä. Ei kyllä kauaa nukkunut ilman mun läsnäoloa, reilu puolisen tuntia kuitenkin ja ehdittiin paljon juttelemaan Esan kans kaikennäköisiä asioita, enemmän kun aikoihin ja syvemmin kun pitkään aikaan.

Lino otti meistä isin puhelimella kuvia. Nautin lasin punaviiniä, joululahjapullo avattiin vihdoin. Ei oo aiemmin tuollaista hetkeä tullutkaan, että kävis mielessä yhdessä siemaista lasit viiniä. Ja nuo hetket terassilla tuntu niin mielettömältä just siks kun ei oo siel kauheesti oltu.

Uudenveroiset vanhat kalusteemme on nyt niin kivat ja terassi viihtyisä. Valot tekee tunnelmaa, lämmin ilma, hieno kesäfiilis ja pimeyden tuoma tunnelma yhdessä, vau. Lennin herättyä kaipaamaan meitä vierelleen, siirryttiin koko porukka petiin ja kello ei ollu edes viel yhtätoista kun jo uni Linollekin tuli. Pitkäntuntuinen ikimuistoinen ilta! : )

S