21.9.2012

Hämäryys=tunnelma

"kato mummeli kuin ihania kynttilöitä!"

Todellakin, meidän kiva pikku sisustustarjotin kera kämpästä kerättyjen esineiden ja kynttilöiden sai loistaa ja oli ihailujen kohteena tämän illan. Mummeli poikkes iltamyöhään töidensä jälkeen syömässä puuroa ja juotiin kupit teetä. Lino esitteli legoista isänsä kanssa rakentamaa korjaamoa ja swimming trainer uimarengastaan hyppyjen kera.

Espe oli jäällä pitkästä aikaa, huomen joku peli ja tänää ottivat lämpöö. Huomenna aamupäivällä verhokauppaan ja illalla käymään treellä ystävän luona Lennin kanssa. Lino menossa mummin kylään ja iski siel pelailemassa. Jännitän jo ajomatkoja Lennin kans. Onneks ei ole aikatauluja niin saan kulkea pojan uniaikojen mukaan. Itkee useimmiten autossa ja todellakin jopa 45min, tapahtunut nyt ihan liian usein kun ajan treeltä kotiin niin ei rauhoitu millään ja sit pysähtelen rauhoittamassa välillä. Linolla oli ihan samanlainen meininki aina 1v asti ja sitä pelkäs ajomatkoja, ei siinä sitten mitään kun kaveri mukana, mut yksin ei kivaa ja tulee ajettua mitä ihmeellisimmissä asennoissa jotta käsi ylttäis takapenkille toista lohduttamaan.

Ruuhkavuodet, oon kuullut tuota sanaa viimeaikoina paljon ympärilläni. Mun elämä rauhallisinta aikoihin ja ruuhkat siis taantuneet lapsien myötä vai pitäiskö pienistä lapsistakin ajatella et ne ruuhkaa, ehkä jos opiskelis samalla tai rakentais tms..

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani