27.9.2012

Niin paljon uutta

Löytyi!!

Hitaasti vaan nököjään lähetetyt päivittyy ja kun ei löytynyt mistään kansiosta mut onneks löytyi nyt edes tää toinen! Koneelta kun tsekkais niin kai se toinenkin olis luonnoksis.


Lähetetty Nokia-puhelimestani
---- alkuperäinen viesti ----
Lähett.: jokisininen@gmail.com
Lähet.: 27.09.2012, 22:59
Aihe: Niin paljon uutta

Kuvas evästellään kaatosaateessa leikkipuistossa.

Lennin ensimmäinen hammas näkyy! Tuntunut on sormissani jo viikon ja nyt on kaluaminen kovimmillaan, ikeniä jäytää. Toista korvaansa raapii koko ajan, korva aivan punainen ja vaikkua tulee, josko korvatulehdusta. Levottomat viime yöt kyl kertoo et jotain ihmeellistä pienen kehossa tapahtuu. Onhan tähän samaan syssyyn toki uudet ruokakokeilut ja liikkumisen taito.

Öisin vierelläni itkee konttausasennossa keinutteleva poika joka pitää vaan kipata makuulleen ja taas on unessa. Viime yönä loisto puhelimeni näytöllä kaikki muut numerot paitsi 1 ja vitonen eli siis tarkoittanee että kaikilla muilla tunneilla heräsin ainakin kerran, välillä kahdesti mutta näköjään on sitä saanu pari pidempääkin reilun tunnin unipätkää.

Mitä me on tehty. Kirjotinkohan jo neuvolamittoja, tiistaina oltiin siel.. 7kk Lenni 71cm ja 8950g. Lino 13,5kg ja mä 57kg
Tiistai iltana käytiin aivan ihanassa maatalossa kylässä, talossa rempattu paljon tiloja uusiksi ja värit vaihtuneet kellertävän oransseista vaaleisiin sävyihin. Kaunis kokonaisuus!

Eilen keskiviikkona käveltiin muorille ja vaarille syömään, täti siel virkkas kippoja, mielettömän hienoja! Kotiin päikkäreille, illalla oli ihana lähteä joogaan kun anoppi saapui meille ja ei tarvinnu lapsia pakata, sen kun vaan ite läksin. Espe päivystää joten siitä ei oo täl viikkoa vastuuta ottaan lapsista joskin äitensä apuna eilenkin tääl.

Linol vähän flunssaa, ei paha mut pikkasen nekku vuotaa. Lääkinny poikaa frantsilan koko perheen voimajuomalla, missä kaikenmaailman yrttejä ja kasviuutteita, aloe veraa kolmasti päivässä, c- vitskuja camucamusta jogurtin seassa, paljon vihreää puuroa ja siemeniä, pähkinöitä, mustikoita. Yks hyvä yskänlääke sekä liman irroittaja on luontaistuotekaupassa myytävä Jutussin mikstuura, n.16e ihan ehdoton jos on flunssaa. En mä tiä mikä on mikstuura, kuhan tuli kiva sana mieleen ja sopii ehkä tuohon. Ja viel mainostan että jos lähipiirissä flunssaa tai jo ensioireita tuntuu niin parhaiten ja nopeiten selviää kun välttää seuraavan viikon sokereita, vehnää ja muita gluteiini viljoja sekä maitotuotteita. Syö mahd paljon kasviksia ja marjoja ja nestetasapainon ylläpito tärkeää. Teetä, ihania yrttitee makuja vaan kurkusta alas. Meil juo Lenni lusikallisia kamomillateetä ja me muut ainakin kuppi päiväs inkivääri ym..teetä.

Lino hakee tuos vierelläni unta pylly pystyssä keikkuen ja luettelee mitä haluaa synttärilahjaksi..auton jota voi ajaa sisällä, siinä aukeaa ovet ja ovenkahvat pitää olla sisä- ja ulkopuolella, vilkut, kattoa ei saa olla mutta peräluukku olis kiva juttu, hinauskoukku että saa asuntovaunun perään. Auton väri vaaleansininen ja penkki olis ruskee, pyyhkijät ja moottori, audi tai mersu.... Tää lista kai loputon, tekstiä tulee koko ajan : ) sille kaveriks lentokone ja helikopperi ja postiauto mistä kans aukee ovet.
Lähetetty Nokia-puhelimestani