21.9.2012

Meandi

Toiminnan torstai!

Aamul käytettiin koiria ulkona ennen lähtöä pomppukerhoon ja meidän toimelias Lino poika oli sillä välin kun kannoin Lenniä autolle niin komentanut koirat ulkoo sisälle ja paiskas oven kii.. lukkoon. Avaimet, puhelin, laukku ym..sisällä ja vara-avaimia ei missään. Onneks Lenni oli ulkopuolella, paniikki olis tullu jos se olis jääny sisälle, olisin menny lasista kai läpi. Juoksin kaikki ovet ja tietty nyt oli lukossa vaikka joskus auki unohtuukin.

Löysin vara-avaimen, huh ja niin me päästiin lähtemään ja yritin kehua Linoa kaikesta huolimatta kuin hienosti auttoi äitiä viemällä koirat sisälle ja huolehtimalla oven kii. Lenni oli ihan rättiväsynyt mut ei malttanut tietenkään nukkua ja nautti kerhon hälinästä. Sari otti kuvia kolmesta kahden viikon sisään syntyneistä poikavauvoista. Väinö, Lenni ja ??mikäs se jo konttaan nousseen pojan nimi oli?

Kerhosta kangaskauppaan ja Polkkaan. Verhokankaamme oli saapunut ja mallipalat hain nyt kotiin soviteltavaksi. Polkassa mentii käymään porukalla Sarin ja hänen poikiensa kans etsiin tuttavilleen lahjaa. Mä uloskävellessä törmäsin vasta Lennille aivan ihanaa pingviini yöpukuun mitä metsästin reilu vuosi sitten Linolle mut koot oli loppu. Lenni kasvanu puvuistaan ulos ja ihana on pukea lapset öisin potkareihin tai muihin laadukkaisiin ihoystävällisiin materiaaleihin, Linokin vaik vessas käyminen haalaris hankalempaa, itte ei oo välikskään ja repäsee napit auki ja haluais olla tiikeri tai salamapuku tai silkki'ajo'puku päällään aamusta iltaan.

Syömään porukalla vallesmanniin ja sieltä kirjastoon. Kotiin nukkumaan ja mä yritin pestä eilisen saumaksen jälkiä kivistä kun en eilen kaikkia saanu pestyä ja eihän ne liikahtanutkaan enää, voi paska ja nyt on kivet laasteissa. Olihan se jo tieto mut harmittaa ja saa rälläkkää näyttää että puhtaaks lähtee. Ylim työtä, höh.

Herättiin puol viis ja jo viideks oltiin me&i kutsuilla lähellä kaupinrinnettä, kaunis talo, hyvä pohjaratkaisu. Malliston vaatteet mulle hieman liian rajun värisiä tai siis monen värisiä, kyl väreistä pidän mut mielellään alle kolme väriä kerrallaan. Lapsille lähti punaiset ja mustat housut matkaan ja itselleni kans muutamat housut tulossa kokeiluun, vaikeehan se oli kun ei ollu yhtiäkään mun kokosia sovittaa niin et miltä näyttää sitten oikeesti. Upeita housuja naisille, sopii niin jumppaan kun vaikka juhliinkin kenkiä vaan vaihtamalla. Jumppahoust, tiukat ja takataskuilla, ihanat päällä! Katotaan miten käy!

Annen kanssa k-kauppaan ja meille kotiin syömään ja makkaris loikoiltiin. Mulla vieläkin toi tee juomata. Tai siis ei me mitään loikoiltu kun koko ajan saa olla tekemässä jotain lasten kans mut periaattessa yritys hyvä loikoilua välillä imetystä ja sirun sohvan tsekkausta netistä ja postimies patee ja kuulumisien vaihtoo mitä ei kauheesti ylensäkään tuu tehtyä lasten aikana. Puhelimessa paremminkin.

Huomen katoaa mun auto espen matkaan, ihanaa ku ei päästä mihinkään kauas ainakaan. Ei vaa, kotona ruokaa ja pyylliä ja tavaroiden raivausta. Tälläinen toimintapäivä näkyy nyssäköinä eteisen lattialla ja tiskeinä pöydillä.

Zzz

Värit ihastuttaa ja lämmittää mut liika värikkyys hätkähdyttää, iholle materiaali pehmeää se se tärkeää, ei saa lappu hiertää niskaa, mennä ihoa rikkomaan, ihana tapa kutsuilla tyyppei tavata ja uusia vaatteita mielessään kokoon kasata.





Lähetetty Nokia-puhelimestani