18.9.2012

Matkalla roikkumaan

Napattiin tää kuva tällä eri huonolla puhelimen kameralla ja edelleen todellakin joudumme nää kuvat tänne pienentämään alle 40kt vaik blogiasetuksissa 250kt mikä sekin pieni, puhelin kun nappais 2Mt kuveja ja kun ne pienentää, laatu heikkenee entisestään. Blogin päivitys webillä ei onnistu ainakaan mun luurilla. Toivottavasti tulee kunnon mobiiliversiot pian ja saadaan laatu paremmaksi.

Täs kuvassa ollaan matkalla roikkumaan. Se niin huippu juttu Linosta ja nyt mustakin kun oppi hauskoja juttuja roikkumiseen liittyen viikonlopun kurssilla. Lenkkeiltiin onninpolkua kirkkolahden toiselle puolelle ekaks ja paluu matkalla jäätiin viel sillankin luokse roikkumaan ja soutelemaan, kunnin treenimestat meil ja kohta ollaan kovia apinoita.

Anne soitti sekunti tuon kuvan ottamisen jälkeen ja sennille piti tuo kuva laittaa et kiitti piposta : ) unohti hienon pipansa meille ja mun päässä se kulkee seuraavat päivät kunnes tiensä kotio löytää..ei mä pidän panttina sitä siitä mun jakusta johon vaihdoin kultaset napit. Sennil oli ollu se työvaatteena Habitares, jakku ostettu Me&i kutsuilta, se laadukasta collegea tms ja nappien vaihdolla sai ilmettä entisestään. Muistan aina kuin ompelin nappeja samana iltana kun lähdimme synnärille eli tarinansa silläkin.

Torstai iltana ollaan menossa me&i kutsuille tuttavalle joilla en ole koskaan käynyt, heillä suht uusi talo ja ihana nähdä heidän kotinsa. Huomenna on talkoopäivä. Sokkelin saumausta ohjelmassa jälleen. Laskettiin että kolme kokonaista päivää kahden miehen voimalla ja sit olis hommat plakkarissa. On siinä sokkelissa työnsä ja tuota samaista kivee on melkosesti muutenkin talossa sisällä ja portaissa ja terasseissa ulkona. On niihin nähty vaivaa mut kyl mä niitä ihailenkin. Kivessä on jotain mieletöntä energiaa ja jalan alla tuntuu niin kivalta. Vaarin sekä muiden läheisten +oma kädenjälki näkyy taiteen lailla upeasti pinnoilla jotka kestää aikaa.

Sataa sataa ropisee ja uimahalliin, hevosen palliin.. Nää näitä mikä sana seuraavaksi tulee mieleen. Nyt sataa ihan hulluna!

Oltiin uimahallissa Linon kanssa. Ihan huippu kivaa ja tällä kertaa en stressannu Lennin hoitoon jättämisestä, mut oli se itkeskelly, seuraavan kerran vaunut mukaan niin pääsevät ulos. Uimassa oltiin kiireettömästi ja melki puoltoistatuntia yhteensä altaalla, saunas välillä ja taas uimaan. Löysin joskus Riihimäen abc lta uimarenkaan jossa hihnat ja vatsatuki, siis loisto apuväline Linon uimiseen ja ei tarvii pitää kii kun heittää itelleen palloo ja "äiti älä koske siihen minä haen sen itte" ja niin jätkä hyppää altaaseen ja ui hakemaan pallonsa. Oltiin ilmankin rengasta ja hienosti on itsesuojeluvaistoa kun pelkää syvää ja pysytteli 'rannassa'.
-Mene äiti sinä syvälle ja minä heittelen tästä rannasta rengasta sinne syvälle. Ja kun rengas osu mua päähän..
-Anteeks äiti ...ihana

Muuten tänään ei ookaan ollu mikään helppo päivä, sillä yö oli painajainen ja aamuyöstä Lino pissas sänkyyn jne jne.. Ehkä kaks tuntii sain nukuttuu. Päiväunia tänään vajaan tunnin ja se pelasti illan joskin Lino oli niin uhmakas unien jälkeen ennen uimahallia. Ittellä meinas jo ruveta pinna kiristyyn kun reilun tunnin huusi valittavalla äänellä ja Lenni huusi väsymystä ja Masi haukku jne.. Onneks tuo ei kauaa kestänyt ja kivaa tekemistä oli tiedossa. Ja parasta oli kun laitto hupparin ihan ite päällensä ja tuli näyttään mulle et kato äiti minä osasin! Jee! Sit me halittiin ja sovittiin et nyt kaikki lopettaa kiukuttelemisen ja pidetään kivaa uimassa! Saunassa mä kysyin et miks sä kiukuttelit äitille kotona ja Lino vastas et kun harmittaa kun isi ei oo kotona, ikävä isiä.
Sovittiin et nukkuu isänsä kaa ens yön ja siel ne nyt nukkuu vierekkäin.

Esa oli kokkaillu meille currykanaa, riisiä, uunivihanneksia ja salaattia kera salaattietikan, ihastui tietyn etikan makuun Erjan salaattia syödessämme ja osti samaista nyt kotiokin. Ruoka oli huippuhyvää, resepti on syytä laittaa talteen. Kaadoin jopa itselleni tilkan viiniä, niin hieno olo oli istua valmiiseen pöytään. (taisin hörpätä ja siel se viini ny happanee lasissa, ajatus ja fiilis tärkein) Lennikin söi reippaasti ja viihtyi näin ruokailumme ajan syöttötuolissa. Jälkkäriks syötiin aino vanilija-valkosuklaa jädee kera lakkojen joita anoppi toi meille tuliaisiksi. Juhlaillallinen keskellä viikkoa!

Syyssade ulkosalla, lehdet vielä oksilla,
tuulenvire ilmaa jäähdyttää, alaselkää pian kylmettää,
kaunis on syksy ja värit sen, nauttia voi meistä jokainen,
kynttilät sytytä lyhtyihin, tunnelman luo ne iltoihin,
miksi sadetta pelkää, pisarat valua saa pitkin selkää,
elämyksiä kaikki vuodenajat, ei riitä sitä kertomaan sanat.

-sini-

Lähetetty Nokia-puhelimestani