29.9.2012

Mitä tästä yöstä tulee

Lino kekkuloi autossa Miran ja Markuksen pihassa. Lenni sai neljältä kummiltaan valkoisen stoken lahjaksi. Tänään Lennin nimipäivät, ei tuo stokke nimpparilahja ollut kai enemmänkin joululahja etukäteen, niin arvokas juttu mutta todella kiva meille kun jokapäiväinen tarve niin monta kertaa päiväs. Lennille oli isoisä luvannut jo aikoinaan ostaa auton istuimen ja sekin järjestyi sopivasti näin nimpparien tienoilla, ystävät kun tinkasivat myös itselleen samalla Kiddy penkin ja nyt on pojil samanmoiset, joskaan ei penkki viel kotiutunut. Lenni eilen istu Linon penkissä ja viihty toki paremmin kun kaukalossa vaikkei autoilu silti helppoo sen kans oo.

Saadaankohan nukkua ollenkaan tänä yönä. Ehdin käymään suihkussa ja kun tukkaani harjasin, lähtee niin pirusti hiusta, lattiat ja harja aivan täynnä mustaa tukkaa. Lenni jo heräs taas ja ilmaa siltä tulee. Nostin pystyyn ja röyhtäs kaks kertaa. Lenni nukahti niin Lino alkoi paniikissa kömpiin sängystä pois lattialle ja unessa poika oli. Herätin ja rauhoittelin. Juotiin vähän vettä ja takas nukkuun. Nyt muutaman minuutin on kumpikin nukkunut levollisesti, joskin Lennillä nyt jotain on kun välillä oikeen vääntää.

On tää hullua valvomista, toivon että ehkä jo viikon päästä voitais nukkua paremmin, eihän tätä montaa viikkoa jaksa. Tiedän kuitenkin et Linon kans aikoinaan väsytin itseni vielä enemmän joten kyl niitä voimavaroja viel löytyy ja kärsivällisyys pelaa joten se ehkä ensimmäinen merkki kovasta väsymyksestä jos pinna palaa. Ja Lenni sen kun vääntää ja paukuttaa, annoin maitohapot illal kesäkurpitsa-porkkanasoseen kera, luulis et ne rauhottaisi ja mieto ruoka muutenkin.

Aivastin ja Lenni heräs itkeen..nyt keskityn nukkumiseen, mut on tää kiva tapa kirjoitella niin ei tuu ajateltua sitä kauppareissua koko ajan.

S