7.9.2012

Lapista

Lino sai kauniin kuvan lapinreissaajalta puhelimeeni.

Tänään lähdettiin ennen kymppiä matkaan ja melki 12h reissussa oltiinkin. Saatiin liput turvallisuusmessuille ja siis eilen vinkki Maiskilta niistä messuista. Ja kun meillä sattumoisin oli Tampereelle tänään asiaa niin lähdettiin pari tuntia aiemmin jotta ehdittiin tsekkaan lukuisat piipaat. Onnenpäivä Linolle. Kävi istumassa autosta toiseen ja parhaat hetket tais olla ihan uudessa karting-auto piipaassa, siinä oli nappeja mistä sai eri valoja päälle ja pois. Tunti taidettiin hyöriä tällä samaisella ossastolla yhteensä. Hienosti antoi välillä muillekin lapsille tilaa ja kiireesti kyl takas pyllähti kun muut lähti. Kotiin lähdettiin nätisti, kivat messut, vaik ei me paljoo kierreltykään, pelkkä c-halli.

Messuiilla oli mukana nannyn mutsi! Hauskaa! Ja loisto apu. Napattiin tää rouva mukaamme jo kotikylästä ja vietettiinkin koko päivä takas kotiin asti samoissa porukoissa. Anne äitensä kaa vahtivat lapsia kun kävin tutustumassa osteopaatti Petri Tikkaan. Loistava!

Lino ei ollu malttanu nukkua päikkäreitä joten kun Sofia siskoa lähdettiin morjestaan oli järjestelyt seuraavat vesisateessa: Lenni reppuun päiväunille ja Lino kärryihin. Onneks löytyi auton lattialta vaunujen sadesuoja ja itselleni varjo. Sokoksella syötiin ja suunnaksi Kappahl, sieltä Linolle makeet farkut ja poikasukkikset.

Autolle treffaan Annen mutsia ja suunnattiin viel kodin1. Eka tosin käytiin ostamassa cittarista legoja, isoisän antamilla Linon rahoilla. Liukumäkiä laskettiin sit kodinykkösen puolella. Kotia kohden Lennin syöttöjen ehdoilla, silti matka oli yhtä huutoa ja turtola- orivesi matkalla oltiin pysähdyksissä kolme kertaa, muuten Lenniä yrotettiin rauhoittaa tutilla, silittämällä jne.. Mut auto ei oo kiva paikka. Aamupäivälläkin nukutin sen eka reppuun. Huusi siis yhteensä tunnin, sisältäen rauhoittumishetket pysähdyspaikoilla. Inhoo kai kaukaloa. Lino oli samanlainen vauvana et Tampereenreissutkin oli haastavia. On siis hyvä olla toinen aikuinen kyydissä.

Yötä!

S