17.9.2012

Superkiva sunnuntai

Annelle tekstarii n.klo22..Lasten kans täs sängyssä just, olin pesulla ku laitoin viestii ja nyt kummatkin unessa. Mietin just et miks toiset huudattaa lapsensa uneen kun paljon ihanampaa on halia lapsia, lukee kirja tai kaks ja kertoo niille kuinka tärkeitä ne on ja jutella mitä huominen uusipäivä mahdollisesti tuo tullessaan. En pysty ny puhuun mut en malta odottaa et saan tietää kaiken sun viikonlopusta!!?

Lino oli mummilla yökylässä, mummin hupilaisena. Startattiin espen ja lennin kaa aamul treelle Onkiniemeen jälleen crossfit kurssille. Ihan huippupäivä taas, painonnostotekniikkaa hiottiin tunti ja ei saatu edes koko pakettii viel valmiiks vaan purettiin osiin ja päästiin reisien päältä kääntöön/kyykkyyn asti. Maasta vetoo erikseen ja pysty vai vauhtipunnerrusta erikseen mut koko paketti on todella haastava. Kyl osaa ihan eri silmällä katsoo seuraavia painonnostokisoja.

Kelkka ja renkaat jäi testaamatta ja varmasti paljon muuta mut ne kiehtoo kokeilla mahd pian.
Tänään painonnoston lisäksi tangolla roikkumista ja kipu oli käsis kova ku ei meinannu kämmenet kestää sen karhean painonnostotangon jälkeen enää roikkumista. Hanskat olis ollu huiput!

Venyttelyä piikkurullalla ja liikkeessä olevaa venyttelyä kuminauhoil ja takareisiä boxin pääl. Vatsalihaksia, tekniikkaa siinä laittees et polvet koukus ja sit pamauttaa polvet suoriks niin johan kroppa nousee ylös ja kepin kera lopuks keskivartalotreeni 5min, huh.

Lopputreeni: -1000m soutu, 3* 10 pysty vai vauhtipunnerrus tangol 20kg ja 10 roikkumista polvet kyynärpäihin, lopuks 20 yleisliikettä. Mul meni 12min ja tein sopival vauhdil, eilen rääkkäsin itteni ihan loppuun niillä boxihypyillä mut tänään liikkeet miellyttävämpiä.

Käytiin syömässä thaikkuraflas kuuden ruokalajin päivällinen 25e!! Ihan tajuttoman hyvä! Kevätkääryleet 3kpl, jättikatkarapuja hapanimeläkastikkeessa, kanaa punainen curry kookosmaidossa, härkää chilikastikkeessa ja possua jossain ja kaikissa mielettönät kasvikset mukana. Jälkkäriks friteerattua banaania jäden kera ja oikeesti en ollu edes ähkyssä vaik söin kaikkee! Tuolta pitäis hakee joskus mukaan, sillon -20%.

Lenni oli ihan messissä koko päivän ja banaanin kohdalla vasta rupes itkustaan ekaa kertaa koko päivänä ja autoon pääsikin pian nukkumaan kotimatkaa. Ihan nappiin siis meni kaik! Ihana päivä ja yhdessäoloa Espen kanssa, erilaista kun himas olo kun oikeesti tehdään jotain uutta yhdessä uusis ympyröis.

Treenipaikal oltiin reilu 3h ja lenni se oli välillä vaunuissa pystyasennos, välillä pyyhkeen päällä, nukku reilun tunnin ja taas killitteli millon mistäkin hurjaa menoa. Sain tehtyy kaiken. Syöttö ja vaipanvaihto tekniikkainfon kohdilla ja taas mentiin. Ihan yli odotusten!

Linon luo kiireesti, kysyttyäni oliko Linon ollu ikävä, näytti sormillaan et näääin pikkkasen : )

Kotiin tultuamme pakkasin Lennin kärryyn ja Lino nappas omenan puusta evääksi kun lähdimme iltakävelylle lasten kanssa kohti muoria ja vaaria. Jätettiin iski huiliin kotio. Oli se ehtiny loikoon sohvallakin, mut keittiö oli siisti ja kriittisimmät paikat imuroitu ja tavaroita hävinny lattioilta omille paikoilleen. Huippua! Ja meil oli kivaa isoisovanhemmilla, siel oli myös tätini, mummeli ja pepekin.

Täs oon näköjään kohta pari tuntia maannu hereil sängys ja pois mun yöunista..senkin kun sitä ihmeesti taas piristy kun sänkyyn kaatu vaik ysin aikaan olin ihan koomassa. Chatti oli auki annen kans. Whatsapp! Ku saiskin keskustelut tännekin, niin spontaania ja ihan kun puhuttais, monta viestii per minuutti :)

Kaama ja torakka mummelilla hoidossa Roopen kaverina, kotona hiljaista kun ei joka rasahduksesta seuraa haukuntaa.

Huomen ei pääse lihaskivuitta käveleen!! Nyt jo asennonvaihto hidasta ja kyl tuntuu et treenattu on!

Kyseltiin jo kurssi kakkosta, toivottavasti onnistuu jossain vaiheessa! Ihan apina olo jos joskus oppis noi roikkumiset ja liikeradat ja jaksais niitä tehäkin!

zzzz

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani