11.9.2012

Pyöräilees

En millään haluaisi kirjoittaa negatiivisia sanoja tai valittaa mistään, mut tänään oli mulla vaikee päivä. Onko asenteessa vikaa, kaikenhan vois kääntää positiiviseks, mut tänään oli kevyt olo vasta tuolla pyörälenkillä Linon kanssa.

Koen riittämättömyyttä, Lino haluaa enemmän kun monesti pystyn antamaan, sanon - tää on Linon kainalo ja tää toinen Lennin, Lino sanoo et tulee keskelle ja ei mahdu enempää.

Jännää et tää mustasukkaisuus tullut ihan viimeviikkoina vasta. Liekö et Lenni nyt jo niin iso ja liikkuu itekseen, oliko pikkuvauva paremmin hyväksyttävästi äidin sylissä. Panostan todella Lennin uniajat Linon kans hääräilyyn, tänään Lenni ei nukkunut pitkään missään vaiheessa joten opäädyin ratkaisuun et illalla tehdään retki ihan kahdestaan.

Ja niin me pyöräiltiin ympäri kyliä ja lähipolkuja. Maskusta käytiin osatamassa saumarauta ja taas Onninpolun kautta kotia kohden, roikkumassa käytiin välillä tangossa. Ihana ilma, kiva reissu ja ainakin 100 kysymykstä kaikesta mahdol
lisesta.

Lennin kaa kokeilumielellä pari päivää pelkäl imetyksellä ja vähän porkkanaa, katsotaan kuin sujuu. Otetaan sit muut ruoka-aineet yksitellen mukaan.

Oon niin väsy et puhelin jo tipahtanu käsistä pariin otteeseen siis oon nukahtanu et nukahdan oikeesti ny : )

s
Lähetetty Nokia-puhelimestani