23.9.2012

Sadesunnuntai

On viime viikkoina otettu toden teolla takapihamme hyötykäyttöön ja kodinhoitohuoneen oven kautta kulku, portaat ovelle valmistui loppukesästä ja täs viimepäivinä on rakenneltu pientä kivaa takapihalle. Sadevarusteet niskaan ja ulos.

Huippukiva lutrata vedellä kun varusteet sen mukaiset ja vaikka sato niin oli meil puutarhaletkukin käytössä, nuo valkoiset penkit oli tulessa ja niitä piti sammuttaa..mä samalla niitä hinkkasin juuriharjalla puhtaaksi kun Lino letkutteli. Rakennettiin paloasema ja kun Rolle kaivuri tipahti saaviin niin kilikili kilikili hälytys ja kiireesti autot lähti pelastamaan. Samaisella letkulla saatiin Rolle hinattua ylös ja kuormakarhu hinas sen korjaamolle. Paloautot palasivat takaisin asemalle peruuttaen talliin. Piirrettiin paloasema, tallit, portti ja letku toimitti aukenevan portin virkaa ja tietkin piirrettiin soraan.

Saavi tyhjennettiin vesistä kastelukannuilla ja kun vesi loppu tuli sitä rännistäkin koko ajan lisää. Lenni nukku reilun puol tuntia ja seuras sit toisen mokoman touhuilujamme rattaista ihmeissään sadesuojan alta.

Ennen tuota ulkoilua Linoo itketti koko ajan ja lelut lenteli ympäri kämppää ja ei ei ei. Kirjan luku sai hetkeksi pysähtymään mutta kun kirja loppu alkoi hermostuminen uudelleen. Ulos siks lähdettiinkin ja siel pitkään oltiinkin, sieltä melko suorilta kylpyammeeseen ja saunaan, syömään, jälkkärille tippukeittiöön ja nukkumaan. Ilman päikkäreitä ja uni tuli silti vasta 22.30. Huomen nukkuttaa varmasti päivälläkin.

S



Lähetetty Nokia-puhelimestani