29.9.2012

Paljas jaloin

Tuntuu että näistä kesäisistä päivistä on jo rutkasti aikaa vaik kuukausi sittenhän viel oli ihania t-paita kelejä. Sateet vieneet mielen keskelle syksyä ja koleutta missä ei tosin vikaa oo kun vaan pistää yllensä lämpöisesti.

Kävin äsken poikien nukahtaessa katsomassa kymppiuutiset ja selailin et ykköseltä tuli seitsemäs taivas, haastattelussa luokanopettaja, tosi loisto haastis mikä jokaisen vanhemman ja opettajan tulis nähdä. Ehdin seuraan puoltuntia kunnes Lenni heräs..mut siitä onkin aikaa kun viimeks oon puoltuntia istunu sohvalla ja mukavaahan se oli kun oli viis palaa suklaata mitä nautiskella samalla.

Tuon ajan olisin voinut toki käyttää hampaiden ja hiusten pesemiseen jotka viel tältä iltaa edessä ja saa miettiä et miten saan ne hoidettua, Lenni se ei vaan nuku pitkää pätkää ilman äitiä. Pyörii pyörii vierelläni mun, odottelen että menis sikeämpään ja uskaltaisin poistua hetkeksi.

Huomenna torilta kalaa ja agriin palauttamaan sahaa joka räsähti poikki ensi yrittämällä. Paloasemalla Lino haluaa käydä ja sunnuntaina olis avoimet ovet Tampereen laitoksella, tekis niin mieli mennä mut nuo automatkat Lennin kanssa ei houkuta ja tuntuu et puolenkinpäivän kiva retki saattaa viedä voimat koko päivältä. Katsotaan ny miten yöt sujuu.. Linoakin saan herätellä muutamaan otteeseen tänä yönä. Lenni on kun linkousohjelma, sana lainattu joogaopettajaltamme kun hän kertoi olevansa nukkuessaan kuin linkousohjelma..kiva kuvaus.

Yötä!

S