14.2.2012

14.2.2012

Ystävänpäivä.
Ihmettelyä, ajatuksia ja kiitollisuutta
minuudesta, ystävyydestä ja perheestä.

En olis nuorena uskonu kuin ihania ystäviä sitä matkallaan aikuisuuteen vielä tapaa. Ihmettelen välillä kuinka ihmiset haluavat olla vilpittömästi lähellämme ja ihmisiä voi kiinnostaa mun asiat ja ne jaksaa kuunnella ihan oikeesti ja kanssaelää meidän perheen elämää. Ystävät ovat kuin yhtä perhettä ja ajatuksia vaihdetaan suuntaansa. Ja puhelimen ja sosiaalisen median vuoks niin helposti voidaan olla yhteydessä ja pienet arkiasiatkin saa tarvittaessa jakaa muiden kanssa. Asioille ja minuudelle tulee merkitys ja paikkansa elämässä.

Tää blogikin ollu ihan loistava keskustelujen avaaja. Itse kun täällä paljon kirjoittelen on ystäviä tavatessa ihanaa kuulla rauhassa heidän asioitaan ja jää aikaa paneutua syvemmälle kun jo perusarkiasiat tiedossa ja helpostikin läpikäytävissä.

Elämäni on vaan niin ihmeellistä nyt, onko se asenteesta kiinni vai mistä, mutta tämän onnellisempi en osais olla. Tuntuu että elämästäni ei puutu mitään ja jos jotain tulee puuttumaan niin sen asian hyväksyy ja tilalle tulee uusia täydentämään. On semmonen liito- olo välillä, sydän ihan pakahtuu rakkaudesta elämään, siis ei saata uskoa todeksi kaikkea. Eilenkin sain yhden kortin jonka sanat vei hämmennykseen ja taas korkeammalle onnellisuuteen, niin ainutkertaista tämä elämä on kaikkine ihmisineen ja iloineen.

En tarkoita etteikö vaikeuksia ole jatkuvasti mutta se jokapäiväinen onnellisuuden tunne ja se että tiedostaa tuon mielettömän perheestä ja ystävistä koostuvan tukiverkon ympärillä ja osaa sitä arvostaa, kyl ne vaikeudet vaan sit väistyy väkisinkin aina viikkojen, kuukausien tai viimeistään vuosien päästä. Asioiden kans oppii elämään kun niitä saa purkaa ja olla avoin oma itsensä häpeilemättä mitään. Ihanaa olla siis oma itsensä!! Senhän ne perhe ja ystävät juuri avaavat täydellä luottamuksellaan.

Voi kun osaisin selkeämmin kirjoittaa fiiliksistäni, mutta toivottavasti rivien välistä voi sen ymmärtää. Kiitos ihanat perhe ja ystävät mun ihanasta ja suht tasapainoisesta elämästä. Yksinäisyys olisi pahinta mitä tietäisin ja sitä minun ei ole tarvinnut viimeiseen kymmeneen vuoteen kokea! Rakkautta on tullut suunnasta kuin toisestakin, kiitos.

<3 lla
S

ps. maha-asukki haluaa tulla maailmaan jonain muuna päivänä kuin vielä tänään, pidetään tämän ystävänpäivän merkitys omanaan ja vietetään se tänäänkin ystävien kera..