10.2.2012

Kuu häikii


Heräsin just ja viimeyönäkin heräsin kun kuu mollottaa näihin aikoihin ikkunasta. Tänään on ihana päivämäärä ja ihanaisen Iinan synttärit. Mielelläni tämän päivämäärän myös haluaisin lapsellemme.

Jokatapauksessa olis kiva että lapsi syntyisi viikonlopun aikana, toisaalta jännittää niin paljon uus elämä et voin viel viikonkin odotella. Seuraava neuvola-aika 17.2, katsotaan pääsenkö viel.

Mulla paljon asiaa tänne.


Kuvassa tehoaineet raskaanaolevalle ja ihan kaikille! Spirulina ja Ashwagandha, oli sit pikkasen kohonnu kaikki veriarvot neuvolas, joo varmaan loppua kohden muutenkin kohoaa, mut tästä oli täti ihmeissään ja pakko oli paljastaa et synteettiset raudat jätin jo unholaan ja ruokapuolta vaan kohentanu, kyseli lisää ja merilevä sanasta ei tykänny, sisältää jodia ja on vaarallista..no selvitin asiaa viel netistä, jep kemiallinen jodi on myrkkyä, jota pöytäsuolas ja valmisruuissa jne.. Eiköhän nyt oo laatukysymys taas ja turhaan tuomitaan terveellinen ruoka, syntyy japanissakin lapsia..ja se parempi et saan jodini sit puhtaammas muodos, merileväl kun muuten erittäin suotuisia ominaisuuksia.


Toi levä ollu monelle tuttavalle mieletön veriarvojen nostattaja, sillain et muutamas kk pääsee ihan eri lukemiin ku koko elämänsä aikana ikinä. Jee! Niin ja mulperimarjat vahvistaa verta, niitä napostellaan Limpparin kaa kans ym ym.. Toi ashwagandha tukee hedelmällisyyttä ja imetystä ja lisää serotoniinin muodustumista, siks kai ei oo ketuttanutkaan pitkään aikaan ja on rautaset hermot. :)

Tää täytyy kans kertoo, kun hain Annee asemalta tos ke iltana niin A oli jääny seuraan vanhemman miehen toimia ja kun A hyppäs autoon ja mietti pääseeköhän se yks mies ikinä sieltä asemalta itekseen pois, jäimme seuraamaan tilannetta. Ukko raahas laukkunsa 2 raiteelta portaita ylös ylikulkusillalle ja hyppäs hissiin ja oli taas raiteella 2 ...?? ja ihmetteli siinä sitten taas et mites pääsis aseman puolelle.. Ukko kun ei tajunnu ylittää siltaa ja taas toistamiseen raahas kassinsa rappuset ylös ja voi ei!.. kun käveli taas siihen samaiseen hissiin..voitte kuvitella kuin nauratti mut tietenkin syöksyimme apuun.

Otettiin hyvä spurtti rappuset ylös ja oli muuten silta hiton liukas, anne otti musta kopin. Mä jäin sinne ylös kun A juoksi viel 2 raiteen raput alas hakeen sitä päästään pyörällä olevaa ukkoo taas ne rappuset ylös.. Hissi kun ei jostain syystä kulkenut ylöspäin.. köyryssä raahas ukko taas kassinsa ylös ja sitten vaivihkaa siel ylhääl käveltiin toiseen hissiin ja päiviteltiin sokkeloisuutta. Ukolla oli kaikenlisäks kiire kylille ja mehän tietty se kyytiin otettiin taksin sijasta ja tarinat kuunneltiin. Lupas kiitokseks lämmittää savusaunan meille joskus ilman että ite ilmaantuis paikalle.. Jätettiin ukko sokkarille.

Sauna on petäjäjärvellä. No tämä hyvä, sillä tytöt nyt meil on ilmanen savusauna, mennään käymään täs kevääl !?

Pohjatytötä hieman tein ja vaarini hänet tunsi, oli käyny muuraamas sinne takkaa, tiesi paikan.
Ukko oli ollu naisystävänsä kans turunlaivalla..arvasin ja haistoin sen..ja oli orkesteria pyytäny soittaan jätkänhumppaa vai olikse ny jätkänpolkkaa kuitenkin ;)

Tästä mieleeni tuli se Siljamäki jonka kans rupateltiin kun sen auto oli pystys ojassa ja paino siel autos jalallaan jarrua ja nyt oli laittanu mulle postitse lahjakortin sokkarille ja viestin mukaan. "Anteeksi viivästynyt kiitos avunannosta. Olin sydänosastolla ja sitten kaihileikkauksessa ja lahjakortitkin oli kaupasta loppuneet. Olkoon vauva terve. Siunausta teille. Osta vaikka vauvalle vaippoja. " :)

Pikku talvipuutarha tähän väliin kun en muutakaan kuvaa yöl keksiny puhelimesta liitteeks laittaa :)
Sit ihaniin kauneusasioihin. Mulla on ripset, äiti teki eilen, silmät loistaa taas, on nää niin makeet. Laitettiin luonnollisen pituiset eli 10 ja 11 sekasin, ei heti parinmetrin päästä huomaa vaan muun meikin kans istuu päähän nätisti. Saa olla huoletta synnärilläkin, muutenhan oon aina kimpas ripsentaivuttajan ja vedenkest ripsarin kaa, ilman niitä en osaa olla edes himas ku yöl.

Ja Lino leikki onnessaan Pepen kaa sen aikaa parkkitalolla kun äiti mulle näitä teki, tuli tosin välillä aina hoitohuoneeseen morjestaan ja pyysi puhelimen "äiti anna puhelin, näyttää pepelle kerhokuvitota" jep ja niin mä annoin ja hienosti oli osannu ne kaivaa puhelimesta videoineen ja oli esitelly pepelle.

Koirat mammi hoitohuoneessa ja Poppis oli mun viekus, välillä hoitopöydälle hyppäs Masikin. Masi mamminu paljon mun masun vieres alusta lähtien ja sit nyt luin jostain et koirat kyl haistaa jo maha-asukin ja tietää et tyyppi siel vattas hengaa. Voi ku mul olis ny kuva äiten uudelleen sisustetusta hoitohuoneesta tähän liitteeks. Yritän muistaa ottaa jokupäivä.

Lisää juttua eiliseltä ja kuvia seuraavas viestis pomppukerhosta, yritän mahd monta kuvaa saada täl puhelimel lisättyy. Ei nukuta.. kun kuu paistaa :)

S