25.2.2012

Kyläilijöitä

Perjantaina kävikin meillä paljon läheisiä kylässä ihastelemassa vauvaa ja leikkimässä Linon kanssa. Päiväunilta herättyään Lino katseli ikkunasta josko Audi jo näkyisi ja tulihan Anne sieltä. Kuvassa Anne on lähdössä ja Lino puki päälleen jotta saa avata Annelle oven ilman että tukka jäätyy ja varpaat palelee. Hakee aina ton karvalakin ja saappaat jalkaansa kun näkee et meille tulossa joku ja menee avaan oven välillä liiankin innokkasti.

Kylässä kävivät myös Niina ja Vilja ja saatiin ihanat ne Kappahlin sulkabody ja pöksyt. Mitähän Vilja on kotona vauvasta tuumannut? Muori toi meille piirakkaa ja ihanan valkosen ruusukimpun kera punaisten marjaoksien, sopii kauniisti olkkarin sisustukseen. Keittiön pöydällä on lilan/valkoisen sävyiset kimput isoisältä ja mummilta, täydentävät toisiaan.

Illalla kyläileen saapuivat Senni ja Maiski, Sofia ja Jesse. Juotiin teetä, syötiin loput suklaaneliöt ja hedelmäsopat. Kiva kun ei oo tarvinnu stressata tarjottavista kun niitä mummut vääntäny valmiiksi. Porukka lähti vasta 22.30 ja Lino meni jo ite sankyyn hetkeä aikasemmin ja huuteli sieltä hyvää yötä kaikille. Vauva viihtyy ja voi hyvin.

Nyt just oon pikkupoikieni kanssa päiväunilla ja ei tuu unta, mitä ihmettä? Nytkö jo univelat kuitattu ja viimeöiset pätkäunet riittäis.. Vauva nukkuu n.1,5h pätkissä. Ihanaa kun jo noin hyvin tässä vaiheessa. Jännittää jo minkä näköinen siitä tulee kun kasvaa. Linon kuvakirjaa tullu tässä selailtua ahkeraan ja kyl on pojat niin samannäköisiä.

S