3.2.2012

Cafe Herkkuhetki


Taas on herkkuhetkessä tänään vierailtu. Kun aamupäivä muorilla ja vaarilla leikittiin muumitalolla. Lino pakkas talon täyteen muumeja ja huonekaluja, vaihdettiin maston sijaan kantokahva ja talo lukkoon ja menoks.

Puolen päivän aikaan lähdettiin porukalla lounastaan kaks yhden hinnalla. Muori ja vaari ja sit soitettiin paikalle mun isi eli isoisä ja me syötiin neljä yhden hinnalla, mun ja isän lisäks maha-asukki ja Lino. En oo mikään pizzan ystävä, mut hitsin hyvää oli! Ja ne salaatit on mielettömiä. Kotikaljaa nuo aikuiset myös kehuivat, harmi kun en maistanu. Söin runebergintortun jälkkäriks ja luomuleipä lähti kotimatkalle. Kahvikin maistuu tuol aina todella edukseen.

Ihan täys oli taasen paikka. Lupaan käydä siel syömäs jatkossakin vaikka hinta ei enään noin edullinen olekaan. Kiva fiilis siel. Aina tulee kuitenkin se kakkukin tms siel syötyä et sinänsä ei kai niin hyvä juttu, mut väliäkös tuolla.

Ihanat nuo yksinkertaiset kukka-asetelmat, Lundilta ovat hopeajalkoineen, ihastelin niitä siel viimeks ja lupasin vuokrata ristiäisiin. En tod oo suunnitellu viel noin pitkälle, mut halusin niitä vaan johonkin juhliin jossain vaihees ja nehän siel kukkakaupas sano et joko ristiäiskukkia tulit valitsemaan.
Nyt pikku-unet, tänään ohjelmassa kotonaoloa, eipä täs mitään suunnitelmia oo tehty. Ihana elää päivä kerrallaan ja katsoa mitä mikäkin päivä tuo tullessaan.

S