7.2.2012

Muffinssi


 Sain tuliaisiks tänään muffinssin kummitytöltä ja sehän paljastui mansikkamaiseksi huulirasvaksi! Löysi paikkansa olohuoneen pöydältä ja tästä intoutuneena otin taas muutaman kuvan olkkaristamme tännekin.


Noi laatikot sorruin ostaan sokkarilta kun sinne myyntiin tuli sisustustavaraa, valokuvat on nyt tuol Rakkautta-boxissa ja Kolikot-laatikossa majailee vielä uudenvuoden tinat. Pöytä ei oo ihan sellanen kun haluttaisiin, mut kiveä on ja kannettiin louhimolta kotiin loppuvuodesta. Vaihtoehtona Ikean matalammat valkoiset pöydät, jotka kai tyylillisesti sopis paremmin mut taika täytys löytää just noista vanhoista kalusteista, niitähän ihmisillä nurkat täynnä, miksi siis ostaa uutta.



Tänään on oltu kerhossa ja kaffella palomisten kans Herkkuhetkessä.. ei vaan ystäväämme siel tavattiin kerhon jälkeen ja sattui palomiehet samaan aikaan ja mikäs sen mukavampaa Linolle. Niin ja "ambulityttöki" oli syömäs, osas Lino mainita taas hyvin kovaan ääneen.

Illalla leikkiin parkkitalolla Mummelille ja Pepelle. Ei täs ehdi kotona käydä kun nukkumassa!
Linon päikkäreiden aikaan juotiin smoothieta ja vaihdettiin kuulumiset. Vaari saa tiedot vasta ensviikol, ihan hullua viivyttelyä koko ajan.. Kaikki vaan odottaa sitä diagnoosia..

Nyt leikkiin muumitalolla!

S