25.2.2012

Ollaan vaan ja hengaillaan


 
Tää vauva tosiaan syö puolentunnin tai reilun tunnin välein ja sitten vaan hengailee tai nukkuu. Viihtyy sylissä niin tyytyväisenä eikä tartte kiertää kämppää ympäri niinkun aikoinaan Linon kanssa. Kaikkihan voi viel muuttua ja sanotaankin et parinviikon jälkeen alkaa ne pahimmat masuvaivat.

 Nyt nautitaan kotona lauantai- illasta Putousta katsellen ja Linon temppuja seuraten. Vauvalla ihana collegepotkari h&m. Taitaa jätkä vaan kasvaa tällä vauhdilla niin nopeaan että vain pariviikkoa näistä suloisista pikkuvaatteista ehditään nauttia. On tää vauva- aika niin lyhyttä että joka hetkestä tulee nauttia!


Niin ja arvaa vaan tuleeko fiilis et kolmattakin kyl pitää viel joskus yrittää. Eipäs ny mennä niin pitkälle, katotaan mitä vuosi tuo tullessaan kahden pikkulapsen kanssa.

Nimi rupeaa jo muotoutumaan mielessämme ja ristiäiset tasan 2kk syntymästä eli 21.4. Jouduttiin aiemmin valitsemamme nimi hylkäämään ja nyt siis mietitty uutta tilalle, kyl se tästä muovautuu.

 On tullu otettua vauvasta paljon vähemän kuvia kun aikoinaan Linosta ja melko paljon kännykällä, harmittaa et kuvat niin huonolaatuisia. Yrittänen hankkia töistä järkkäriä lainaan että saadaan parempiakin kuvia talteen, joista saa tehtyä tällekin tyypille sit joskus kuvakirjan.

S