11.2.2012

hm.com ja energiajuoma

hm.com

Olisin jo kovasti lähdössä synnärille, mut vauva taitaa viihtyä viel tääl masussa. Merkkejä on paljon muttei anna homman edetä. Tein just itelleni sporttijuomaa, puristin sitruunaa vesipulloon ja kristallisuolaa ja hunajaa ja tankkailen sitä nyt. Tattarileivästä on myös tullu mun ihan herkku ja sitä saa sokkariltakin, juuston kans ihanaa.

Tein just tilauksen H&M lle, lähinnä Linolle kesäshortsia ja puseroo, alennuskoodin -10% innoittamana, jonka sit unohdin syöttää oikeaan kohtaan ja lähestyin heitä jo s-postitse. :)  Itelleni tietty jotain kans kattelin, mut ne hain alepuolelta, enkä oikeestaan tartte mitään kun jotain perus mustaa puseroo.

hm.com
hm.com

Löytönä pidän silkkilakanoita, jotka puoleen hintaan ja oli siis 100% silkkiä. Oon aina haaveillu silkkilakanoista ja katsellu niitä Linolle tai silkkipeitosta ja nyt meille aikuisille on tulossa valkoiset silkkilakanat, jännittää niiden laatu.

Lakanoista puheenollen, meil on kahdet käytössä ainoastaan, unikulmasta ostin alella valkoiset egyptin puuvillaiset "hotellilakanat" pari vuotta sitten ja pentikin porolakanat ostettiin joululahjaks saamilla lahjakorteilla, nekin pari vuotta sitten. Laadukkaita kumpaisetkin ja muilla ei osaa enään nukkuakaan, miksikään ei oo parissa vuodessa menneet. Usein revin aamulla lakanat pyykkiin ja illaks ne jo on kuivunu ja takas sänkyyn, niin eihän niitä enempää tartte ollakaan.

Mun olis kai tärkee levätä, mut en millään malta :) Kaikkee tekis mieli hääräillä ja ei nukuta ei.

S