10.2.2012

Pomppukerho


Ystäväiseni lapsineen tuli mun isin kyydil aamul treelt meille. Hyvä isi, kiitos isi :)

Lähdettiin lasten kans pomppukerhoon liikuntahallille ja tulipahan testattua et meidän mesen takapenkille ei mee kolmee lasta istuimineen, ei edes kahta sillain et joku mahtuis viel väliin istuun, näin siis kuitenkin kikkailtiin et Linon otin eteen ja taakse meni äiti lapsineen, tiukkaa teki. Ei puhettakaan mukavuudesta.

Hyvä huomio sinänsä sillä liikutaan paljon et anoppi mukana ja nyt sit kun sinne taakse pian Linon lisäks kaukalo ilmaantuu, ei oo asiaa enää kellään turvallisesti siihen väliin. Meneeks mese ny vaihtoon? :) Mahtuuks mun volkkariin?




Pomppukerhosta suunnattiin syömään perinteisesti vallesmanniin ja sieltä mentiin porukal mun neuvolaan ja sieltä ajo herkkuhetken kautta himaan, hain herkkuja kotikahveelle. Lino käveli suoraan tutin napattuaan eteisestä sänkyyn nukkuun päiväunia ja kun heräs oli jo kaverit lähteny. Teki noin viimeksikin, tosin sillon ehtivät leikkiinki vähän mut nyt oli niin kova väsy. Hienoa että malttaa noin tehdä ja osaa kuunnella itseään.

Me ehdittiin rupatteleen ystävän kans rauhas kun hänen poikansa oli tietty innoissaan Linon leluista ja hääräs rauhassa niiden kans. Vauva oli tyytyväinen ja niin suloinen äitinsä sylissä. Laitan nyt teistä kuvia tänne, toivottavasti ok, luotan viimeviikkoisen luvan kysymiseen :)

Perhe lähti takaisin kotiin lasten oman isin kyydissä. Toivottavasti lapsia on neljä yhteensä kun seuraavan kerran tavataan.

S