12.2.2012

Herkkuhetkiä

Mummin luona pulipuli 35v vanhassa paljussa
Lino on mummilla yökylässä. Kauhee ikävä poikaa. Nukku tänään jo päikkäritkin siel ja sit mentiin sinne leikkiin sen kaa ja iltaa kohden lähdettiin Herkkuhetken avajaisgaalaan. Oli ihana istua ja seurata ihmisiä, syödä hyvin ja juoda ihanaa alkoholitonta boolia mansikoineen ja hedelmineen.

Juhlissa oli gaalavetimet monilla päällä kampauksineen, upeaa! Vieraina palomiehistä pankinjohtajaan ja putkareihin... sähkäri, puuseppä, muurari, Espe teippari jne aveceineen. Hauskaa ja monipuolista porukkaa! Oli kyl niin hyvä meininki kekkereissä ja en edes tuntenu hyvin ketään ketä siel oli, tiesin tietty suurimman osan tyypeistä, mut fiilis oli rento ja kun omistajilla oli meno päällä omina itseninään ja hauskat puheet niin olihan siinä vieraidenkin viihdyttävä. Verkostoituminen onnistui mainiosti, tutut kasvot saivat nimet ja uusia tuttavuuksia syntyi kertaheitolla.

En tiä saanks julkaista porukasta tääl kuvaa, siitä välittyis se meininki niin hyvin! :) Ehkä uskallan kun ei heistä oo muuta kun kehumista ja ei menevästä epätarkasta kuvasta edes ihmisiä niin tunnista. Hyvä työilmapiiri heillä näyttää olevan ja sehän vaikuttaa asiakkaisiin asti!

Herkkutytöt ja kokki
Kotiuduttiin puoliltaöin, nyt ei kyl enään saunaa jaksa lämmittää. Ehkä vaan rentoudun ja nukun ja unohdan vähäks aikaa tulevan synnytyksen ja sen alkamisen jouduttamisen. Olin vaan niin varma et tulis ny viikonlopun aikana, tulkoon sitten ystävänpäivänä!

S