12.2.2012

Huivi

Vierailu lauantaina 11.2 Friendtex Hanna Seppälän kotiputiikkiin kera ystävien.

Mikä on kevään hittiväri, oranssi tietty! Jo kaupan kassalla sen huomaa kuinka muotilehdet pursuaa värejä ja kirkkauksia. Oranssia käytin viimeksi 8-luokalla vuonna 1998, untuvatakki oli kyseessä. Yhdet oranssit avokkaat löytyy kaapista lähes käyttämättömänä, odottanu tätä kevättä!

Ihastuin ikihyviks tuohon kuvissa esiintyvään huiviin, sillä saa yhdisteltyä ruskeat vaatteet mustiin ja on pirteä oranssisuudellaan. 100% silkkiä.

Niina toimi upeana mallina valkoisine housuineen kera ruskean laukun, saappaiden ja keväisemmässä kuvassa oranssi clutch, ballerinojen kaa. Pusero ihana teltta, kivaa kangasta, en tilannu, mut kaiveleen se jäi.

Noi aurinkolasit lähti mun mukaan. Tiukat leveillä sangoilla, pysy päässä. Ja huivin onneks sain mukaan myös heti, sopii kivasti laukun kans.

Tuonne pitää päästä pian uudelleen, kaikki kevään malliston vaatteet eivät olleet saapuneet ja kiireisen aiaktaulun vuoksi unohtu kahveetkin juoda, joten mennään porukalla taas joku lauantai. Niina näyttää kyl niin maailmannaiselta noissa kuvissa, upea ilmestys!