17.2.2012

Tarinaa torstailta 16.2

Viljan nalle sai Linon mummin kutomat pikkutumput, sukat ja pipon

Tänään Lino oli ultrassa niskapattiensa takia ja vitsit miten reippaasti makas pedillä vattallaan, katse kohti lääkäriä, suojamyssy päässä, tutti oli mukana, se suussa ja muumi kainalossa ja mä silittelin sen paljasta selkää. Lääkäri sai ihan rauhassa tutkia niskaa geelinsä kanssa ja kaikki oli hyvin vaikka lääkäri olikin tyly, kyseli et mitäköhän täältä sitten pitäis löytyä, no kaikkien muiden mielipide on ollut et patit on hyvä tarkistaa varsinkin kun niitä ilmestyny lisää ja korvien jälkitarkastukses kun otin asian puheeks niin lääkäri laitto heti uä lähetteen meille. Toivottavasti voin nyt luottaa lääkäriin ja että patit olivat vaarattomia ja normaaleja imusolmukkeita, turpoavat kun tulehdusta kehossa jne.. ?

Viime yön oksentelin, tänään päivä mennyt mitä parhain ja oltiin syömässä isoisän kaa ja K-kaupassa käytiin Linon kaa retkellä tippukärryillen, painavat ostokset jaksettiin kantaa ja sit nukuttiin vaihteeks sohvalla päikkärit vierekkäin. Ostin vallesmannista naudan palapaistia ison satsin mukaan ja sitä syötiin illal täysjyväriisin kaa. Pakkaseen sain myös kaks purkillista helpottamaan tulevia päiviä, itse kun en osaa nautaa käyttää kun jauhelihana.

Mallit on sen verran liikkuvaisia et nokia ei ehdi tarkentaan

Unien jälkeen suunnattiin ystäville kylään ja leikkiin. Saatiin syödäksemme juustomaitoon tehtyä pannaria, oli ihan mielettömän hyvää ja tuli fiilis et marjat marjana ja pannari pelkiltään se parasta oli. Lasten leikit muuttunu jo melko raisuiks, tönitään ja pusketaan ja riehutaan, toinen kaadetaan ja sen päällä istutaan. Niin kauan on hauskaa kun on hauskaa mut kyl siinä välillä äitejä kaivataan tilannetta pelastaan ja tuomaroimaan. Ihania ovat nuo kaksvuotiaat, yhdessä parhaimmillaan.

S