6.2.2012

Ruokaa viikoks

Minityylin sivuilta bongasin just linkin Kappahlin lasten vaatteisiin. Vauvojen Newbie vaatteet ihan mielettömän ihania, niin kivoja että tekis mieli startata treelle. Ajattelin jo että soitan sinne kauppaan myyjälle listan, siirrän rahat annen tai sennin tilille ja tilaan heiltä noutopalvelun.. Mut kun me ei välttämättä tarvita mitään! :)



http://www.minityyli.fi/wp-content/2012/02/kappahl.jpg

Muutkin lastenvaatteet tosi kivoja, isompien poikien vaatteet vaan niin sinivihreä meininkiä printteineen että kaipais ehkä niihinkin enemmän murrettuja värejä, luonnonläheistä sinistä ja vihreää kera ruskean ja valkoisen.

Ruokakaupassa käytiin Linon kaa, meni tunti siel kun kerättiin autokärryt täyteen murkinaa ja esan kauppalista oli todella vaikea thaimaalaisine ruokineen, etten löytäny ilman myyjää ja kaikki santa mariat tietty eri hyllyn väleissä tai päädyissä. Kauppaan meni 129e, ihan tajutonta! Ostettiin listan mukaisesti kaikki välttämätön ja taloustuotteista mukana oli vain wc-paperi ja vaipat, joita onneks enää hyvin harvoin käytetään. Tietty varasin vähän kaikkee ruokaa runsaammin, kun ei tiä koska taas kauppaan pääsee, mut ei täs ny oo ku alle viikon ruoat, viikon vois just pärjätä ku parilla maidolla täydentäis ja esa söis kans kasviksia eikä joka päivä lihaa.

Yleensä kauppaan menee se 40e, koostuu lähinnä kasviksista, hedelmistä, maitotuotteista ja puuroista.
Kasviksia on nyt iso kasa ja teen taas huomenna niistä meille vaikka kahta eri soppaa pakkaseen, on mitä sitten taas syödä kun ei saa aikaseks ruokaa päivällä tehdä. Päivät menee niin hiton nopeaan!

Esa valmisti meille tänään thairuokaa; kanaa, kasviksia, nuudelia + valmis kookosmaitolitkupussi mausteineen ilman lisäaineita. Oli yllättävän hyvää. Syötiin kyl Linon kaa sen mausteisen thairuoan kans miedompaa täysjyväriisiä kera voin ja nokkosten kun kerta riisiä keittelin ison kattilallisen aamulla ja nokkosta täytynee nyt ahkerasti nauttia että pysyy terveenä ja veriarvot kohdillaan.

Lainasin kirjastosta yrttikirjan, jos oppisin kasvattaan niitä paremmalla menestyksellä, kyl kesällä viihtyivät terassilla, mut sitten hyvin äkkiä nuukahtivat sisätiloissa.

Nyt nukkuun ja aamulla kerhoon. Ihana päivä oli tänään, johtunee ulkoilusta ja pirteydestä.

S