23.5.2012

Kauneusilta



Ihan hulluna väriä! .. yleensä niis mustissa kulkevan päällä!

Sain tytöiltä vauvalahjaa vielä raskaanaollessani jalkahoitolahjakortin ja tietty halusin lahjan antajat mukaan jalkahoitoon kuulumisia vaihteleen. Sovittiin samalle päivälle myös vierailu Hannan putiikkiin jossa nykyään myydään Friendtex vaatteiden lisäksi myös lastenvaatteita ja alusvaatteita. Ihanan kaunis paikka ja niin viihtyisäks sisustettu. Kuoharipullo meille avattiin ensitöikseen ja kuviahan oli otettava nuo lasit kourassa ennen shoppailun aloittamista.

Hanna Seppälän kotiputiikki
Oli tarkoitukseni Linolle ostaa collarivaatteita ja pari basic puseroa, Hanna lupasi minulle niitä tsekkailla sillä juuri näitä ei ollut oikeassa koossa rekissä. koot alkaa 98 joten meillehän se on vielä reilukin. Upee lastenmallisto ja sopii kotiputiikin kuvioon mainiosti. Siel oli jo alet ja ostin niin kauniin dimanke- kellon ja pari puseroa ja yhden neuletakin, kaikki ne oli - 25%

Tää on se kello, löyty googlettamalla tällainen kuva


Putiikista kiirehdimme Savanniin Sadun jalkahoitoon. Tytöt piti lennistä huolta kun sain nauttia jalkakylvystä, se oli sellasta mikä muuttu geeliks, ihanan tuntuista. Nautin jalkahieronnasta ja kynsien lakkauksesta, on meinaan pikkasen räväkät kynnet nyt. Niistäkin pitäis olla mul kuva jossain.

Savannissa ja taas kuoharia! : )


Pikkupojan ruokailuhetki





Tuossa yllä kuveja jalkahoidosta, en saa niihin kuvatekstejä, tää välillä melko hankala tää asetushomma ja kuvien muokkaus jne.. jouduin poistaan tästä pari kuvaa että asettu edes jotenkin nuo kuvat. Ihania imetyskuvia otettiin muistoks kans. Tytöt oli valmistaneet ihanat eväät, hunajamelonia, cantaloupemelonia, mansikoita, viinirypäleitä ym.. ja muffinseja. Jatkettiin eväiden syömistä Miran portailla. Kiitos kiitos ihanan virkistävästä illasta ja kauniista jaloistani on nyt iloa pitkälle kesään!


M&M:n portailla muffineilla, mä söin kaks
Ihania kukkeja


Isäntäkin liitty seuraamme


Anne oli ihan huipputyylikkäissä vetimissä liikenteessä, huomaa myös noi kengät!

MK kengät lähikuvassa, helpot yhdistellä, upeet ja kivat kävelläkin.. vai onko?

S