22.5.2012

Toukokuinen aamupäivä

Juoksuaskelia
Linnunpönttö tippunu puusta, löytänyt kivan uuden paikan


Meil oli huippukiva ja vauhdikas aamupäivä, muuten niin kiireetön. Kasilta herättiin.. Lennikin nukku kaks kertaa parin tunnin pätkää yöllä joten päiväunille ei nyt äidillä ole välttämätöntä tarvetta. Oon ihan koukussa siihen aamujuomaamme johon tulee siis jotain salaattia vaikka tammenlehteä ja lehtisalaattia, sitruunamelissaa, marjajauheita, kristallisuolaa, hunajaa, siemeniä ja riisimaitoa ym..mitä mieleen tuleekaan. Linolle juoman turvotan puuroksi hirssihiutaleilla ja chia- siemenillä, päälle pikkasen banaania ja viel vähän hunajaa että tulee vähän makeutta.

Lenni rupes väsähtään ennen klo 11 ja nukahdettuaan otin pojan syömään, silloin se sujuu parhaiten ja Lino pukee itsensä sillä aikaa, laittaa sukat melkosen tahallaan aina väärinpäin ja sanoo "äiti sukat on väärin päin, ei haittaa" :) siitä onkin kiva jatkaa matkaa täydellä vattalla pihalle. Lino juoksi koirien kanssa aina järven toiselle puolelle sillalle asti ja sieltä viel kotiokin. Pestiin koirien tassut ja Topi melkein kokonaan ämpärissä rappusillamme ja kun Lenni heräs mentiin sisälle ja Lino meni nukkuun.


Juoksi Masin kanssa kilpaa
Karkuun!
Tää pöytä toimi paloautona ja mentiin hälytykselle, selvästihän siinä on renkaat ja eväskipon kansi toimi rattina.
Lähdin polulle aamulla yöpaidassa ja crockseissa, en edes peiliin katsonut, en oo aikoihin tollain edes lähteny mihinkään ja sillonhan sitä törmää tuttavuuksiin kun noin lähtee, tänäänkin erittäin mielenkiintoinen törmäys oli ihmiseen joka hädintuskin aiemmin on edes moikannu ja nyt päästiin ihan uudelle tuttavuusasteelle ja varmasti moikkaillaan aina tästä eteenpäin. Meidän Topi- koirasta ja hänen pikkuhaukustaan tuli heti hyviä ystäviä ja ne koirathan meidätkin ajoi juttusille, silti olen todella yllättynyt siitä juttuhetkestä.

Lenni nukahtaa ihan just mun syliin, syöttö viel ja ehdin ehkä itekin vartiksi ennenkuin isoveikka heräilee. Mahtava aamupäivä ja mitä kaikkee ilta tuokaan tullessaan!?

S

Tää "portti" on ollut aina lempparikohtiani Onninpolulla