21.5.2012

Lenni 3kk

Lenni 21.5.2012

  Ostin Lennille hm bodeja 3kpl ja hämmennyin et miks ihmeessä oon ostanu kokoa 68, sehän on jo liian napakka ja käytössämme on ollut jo 74cm aikasemminkin. No mähän heitin ne koneeseen heti ja äsken laitoin päälle, niin kinnaa, tarvittais bodynjatkopala, mistä sellasen sais? Housut jotka ostin oli kuitenkin kokoa 74cm. On toi iso jätkä ja kiva nähdä torstaina neuvolassa 3kk mitat.

Lisäilen muuten kuvia piakkoin noihin vanhoihinkin teksteihin, latasin kuvat tänään koneelle, en vaan viel ehtiny ysekkaan niitä sen enempää.

Lino otti nää pari kuvaa 3kk Lennistä
Osaan pitää ite kii lelua ja syödä sitä


"Jäätelöautokirja"

Lenni on oppinut tarttumaan esineisiin ja pistää tietty kaiken suuhunsa. Hassua että ekat 3kk on nyt takanapäin. Oon yrittäny nauttia joka hetkestä, upeetahan tää on ollukin, mut on tää väsymyskin ollu melkoinen vaikkakin ihan eri tavalla sitä on ollut itselleen armollisempi kuin esikoisen kohdalla. Kun vaan kerran yössä sais sen 3h unta putkeen niin heti löytyy energiaa, mutta valitettavasti ehkä vain kerran viikossa tuohon on päästy viime viikkoina. Pääasia että edes muutama tunnin pätkä eikä pelkkiä vartin torkkuja, ettei täs ihan pöpiks tuu.

Ollaan yrttejä istuteltu ruukkuihin ja napsastaan niistä aamupalasmoothie

Oltiin koko ilta ulkona, iski ehti kanssamme viettään hetken ennen reenejään, istutettiin yrttejä, käytiin jäätelöautolla ja syötiin vähän jädee ja käytiin kävelyllä koirien kans. Masi on taas kotona, se koira kulkee niin vaistojensa varassa ja joka kolaus sen saa haukahtamaan, kauhee vahtimisvietti sillä, mä en tiä mitä me voitais tehdä sen kaa ku kaikkee on kokeiltu täs 7v aikana.

 Kun sais nukahtaa tähän mut viel on pyykit koneessa ja hampaat pesemättä ym..mitä mä valitan tollasesta, ei se oo ku max 10min, ei vaan tahdo jaksaa enää nousta millään vaikka tykkään laittaa pyykkejä ja on kiva putsailla hampaita. Käytiin porukalla suihkussa äsken. Vauvan niskaan ja kaulapoimuihin kun kertyy tavaraa ja suihku tekee hyvää sillekin pari kertaa viikossa. Hetken olin terassilla bikinit päällä tänään ilta-auringossa, oli tajuttoman lämmin, ihana kesä ja sen kunniaks syötiin iltapuuron seassa tänään mustikoiden ja tyrnin lisäks mansikoitakin.

Paljon persiljaa ym..
S