10.5.2012

Täydellinen pipo?

Tuossa pipossa kiteytyy se mitä lastenvaatteilta toivon.
Unisex malli, leikkimielisyys, tyylikkyys, ajattomuus, laatu, malli, raidat, yksinkertaisuus, yhdisteltävyys, mustavalkosuus, väripilkku jne.. Hintakin viel eli sopiva 11e.

Ainut mikä puuttuu on luksus eli esim.joku pieni hopeinen yksityiskohta, heijastinnauha tai kuvio olis tuonut kiiltoa sekä käytännöllisyyttä. Vaikka tuon punaisen pallon alla olis hitusen isompi hopeinen heijastin pallo, tällöin olis ihan huipputäydellinen.

Tuo pipo on Linolle, mut Lenni oli nyt vaan kotona mallina. Olisin ostanu kummallekin jos kokoja olis ollu.

Pipo nyt on yksinkertainen vaate, harvemmin nuo ylläolevat kriteerit täyttyy bodyssa tai haalarissa, haluaisin niin suunnitella käytännöllisiä, laadukkaita ja tyylikkäitä lastenvaatteita. Oon aatellu ostaa Frientexiltä lasten laadukasta basicii ja vähän ite tuunailla niitä. Upea lastenvaatemallisto niillä, pitäis päästä pian hypisteleen, oon nähny vasta kuvaston ja ihastuin heti harmaisiin ja mustiin trikoo ja collarivaatteisiin, niiden yksinkertaisuutensa ja mallinsa vuoksi, sitten vaan ripaus yksilöllisyyttä ja hitusen lisää yksityiskohtaa niin se olis siinä.

Nyt Lenni rentoutui ja nukahti, oon kanniskellu sitä tässä tovin ympäri kämppää ja mä en sit ehtiny tänäänkään päiväunille sillä jalkahoitaja poistaa pitkäaikaisen ongelman mutta viimeöisen painajaisen varpaankynnestäni puoli viideltä..taas mennään.. Josko huomenna malttais vartiks torkahtaa, mennään kyläileen treelle ja ehkä vaariakin morjestaan, ikävä vaaria. Hoitojakso alkoi taas ja usein vie erittäin huonoon kuntoon hetkellisesti, kuitenkin siis jopa pariks viikoksi. Tsemppiä vaarille siitä toipumiseen!