11.5.2012

Polkka - putiikki sekä kirppis


Tein ihan loistolöydöt tänään Polkasta niin itselleni kuin Linollekin. Itelleni 3 paitaa kympillä, mexx, in wear ja hm, kaikki samasta pöydästä ja puserot uuden veroisia, just sellasia mitä halusinkin tälle kesää. Väreinä luonnonvalkoinen in wear t-paita taskuin, napein ja satiini yksityiskohdin, harmaa/hopeahko mexx, melko perus t-pusero mutta juhlava. Kolmantena sellanen teltta hm sinivalkoraidallinen, ihana bikinien ja valk shortsien kera, löysä mutta läpikuultava.

Linolle löyty lippis 3e, samanlainen harmaana mikä meil jo keltaisenakin. Zara neulehuppari 2e, todella tyylikäs raidallinen. Burberry t-paita 1,50e, näyttää aidolta mut eihän niistä ikinä tiedä, pääasia että kiva.

Uusina kuvassa pipo ja palomiespaita. Loistoreissu ja hintaa kaikelle yht. 45e. Olisin voinu maksaa just ton vaik siitä mexxin puserosta ja nyt sain näin paljon!

Nyt yökukkuja vois opetella nukkumaan, Lenni heränny joka aamu viideltä, unille takas seiskan aikaan ja sit herääkin pian Lino, joten mun unet melko kortilla ja max 5h ja kolmeen päivään ei oo tullu päikkäreitäkään vedettyä. Rakastan näitä öitä ja en malttais nukahtaa..Lennikin vasta nukahti vartti sitten, haluaisin vaan hengailla rauhaksiltaan vähän aikaan..ei nyt mä nukahdan. Yötä!

S