6.5.2012

Uudesta innostuen

Annelle tekstarii ja blogiin kopio..

Niin siis mitä muisti et on maanantai? Luuliks et tänään ma?
Mikseiköhän me kahviteltu tänään sen syndei jos oli maisemissa?

Oon ihan koukus siihen quinoaa blogiin, luen aina kun hetkikin aikaa, ihanaa kun saan sielt vastauksia kaikkeen, varsinkin lasten ruokailuun.

Pinaattia sekin tyyppi syö, sil hyvä just sellanen lähes mutta osittainen raakaruoka meininki, että vaik paistettuu kanamunaa voi syödä jne.. Ku jotku bloggaajat ihan vastaan keitettyy..paistettuu. Niin ja tuol blogis loistavii kommenttei jutuis ku siel lukijat kertoo kuinka lapset raakaruoalla ja ikinä ei tyyliin oo ollu kipeitä vaik päiväkodeis käy, ideana et virukset eivät valtaa kehoa kun immuniteetti niin vahva. Miten ihmees viel pystyn syömään perus sokerivehnäkakkuja vaikka oon tietoinen, siiskun pystyn vaikka ajatuksellisesti en, mut jos niistä saa iloa ja täyttymystä niin sallittakoon.

Ruokamatka on alku itsensä etsimismatkalle sielun syvyyksiin, se että välittää tästä ensimmäisestä ulkoisesta askeleesta omaa hyvinvointia kohtaan, on se avain herkkyydelle ja mielen, sielun ja läsnäolon tuntemuksien maailmaan. Jokainen on upea yksilö! Näin se menee! Kun keho on terässä, mielikin on virkeä! :)

Tänään mun elämäni onnellisimpia päiviä, ei mitään erikoista, vaan yhdessäoloa, koko viikonloppu ollu ihana, tärkeitä ihmisiä lähellä, paljon naurua, kevyt olo. Tavoittelen tällaista olotilaa jokaiseen päivään edes ripauksen!

S