14.5.2012

Kivetys

Tuos on kuva meidän pihasta. Halusin pihaamme muotoja ja neliskulmaisen kivetyksen tilalle piirsin jo viime kesänä halkaisijaltaan 6m kokoisen ympyrän. Siitä tulee kaunis kun nyt viikonloppuna kiviä pikkuhiljaa siihen muotoutui. Edelliskesänä saatiin koneella kaivettua kivetyksen alle kunnon routaeristeet ja silloin pihassa vierailleet luulivatkin meille tulevan uima-altaan kun monttu oli melkosen syvä, varmistetaan että kivet pysyy paikallaan ja kerralla tehdystä tulis kymmeniä vuosia pysyvä.

Nurmikon kans kävi ikävämmin..luulimme ostaneemme laadukasta multaa ja kylvimme nurmikon loppukesästä sillain että nyt olis nurtsi valmis. En osaa kertoo mitä siinä tapahtu mut nyt jalat uppoo tonne epätasaiseen nurmikkoon jne..

Tehdään toi ylätasanne 50m2 uusiks siirtonurmella. 2e/m2 kuulostaa kohtuu hinnalta ja saatais vähän valmista pihaa aikaiseks, tietty uutta tasoitusmultaa pitänee myös hankkia. Olis kiva kun olis paikka missä istuskella, viime kesä meni soralla pressun päällä ja nyt on leikitty terassin runkopuiden päällä, pinottiin muutama lauta niiden päälle niin on nyt pari neliöö missä istuskella vaik siinähän ne keikkuu. Terassilaudat ostetaan sitten kun löytyy maniskaa sen verran.

Mukavaa on että meillä on tuos lähellä isot nurmikkokentät ja paljon tilaa pelata ja leikkiä kun oma piha niin keskeneräinen. Tänäkesänä piha muuttunee mut otetaan rennosti ja tehdään vaan sen verran kun on rahkeita ja energiaa. Nautitaan siis olennaisesta ja siitä pienestä yhdessä puuhastelusta ajattelematta liikaa lopputulosta.

S