17.5.2012

Humputtelua

Kiva ilta, Sarin ja Annen kamerassa kivoja kuvia, hienoja kuveja keikasta. Anne tuli meille eilen illalla ennen seiskaa. Lähettiin käveleen, Lino työnnettävällä kolmipyörällään ja löysimme itsemme pian Vaarin autotallista kiristämässä pyörän pultteja. Ny pysyy ohjaustanko suorassa ja penkki paikallaan. Kiva pikku kävelylenkki paitti Lennin sain kantaa takasin sylissäni sieltä asti kotiin kun ei vaunuissa viihtynyt. Oli niin lämmin ilma ja Linolla eka kertaa lippis päässä pipon sijaan.

Lino istu kylpyammeessa kun Anne lainas suihkua ja siel ne istu kylmässä saunassa rasvaamassa ihoa ja heittämässä töylyä kun me Lennin kaa liityttiin kylppärimeininkiin.

Lenni oli koko illan hereillä aina klo 23 asti ja söi ja söi. Vaistos kai että äiti lähtee hetkeks ja tankkas. En ehtiny sen enempää panostaa tähän iltaan sillain kun ehkä olis halunnu siis kokeilla vaatteita ja meikata kunnolla jne. Yllätyksekseni viimekesäiset housut mahtu jalkaan ja korkea vyötärö peitti pikkumasun.

Paitana oli eka ihan perus harmaa thaimaasta ostettu toppi kimalle reunalla, liian tiukka ja lähtiessä vaan kokeilin siihen ginan teltta mustaa rytkyä päälle, kiedoin sen silkkinauhalla vyötärölle kasaan ja siinä olikin kiva asu. Telttapaita valahti toiselta olkapäältä ja näin paljasti alla olevan harmaan topin kimalteineen osittain. Ihan hauska vaatetus jossa oli vapaa olla. Annella raikas valkoinen kesäasu ja kello kaulassa. Kuvia meistä näteistä tytöistä lisäilee Anne sit kun ehtii. Kivointa oli pitkästä aikaa saada korkkarit jalkaan, mun rakkaat Hilfigerit, korkeat mutta huippuhyvät.

Join vichyä sitruunalla, olipas hyvää. Keikka alkoi puolen yön aikaan ja ensin tietty oli vähän jäykkä fiilis kai kaikilla. Oli ihana kuunnella livemusaa ja hengailla. Mutta se tunne kun ei kroppa liiku ja ei tiä missä niitä käsiä heiluttas, siis kun ei osaa näköjään heti selvistäpäin rentoutua. Paljon oli tuttuja ja jo ennen bändin puoliaikaa meno oli rentoa ja vauhdikasta. Kummisetä- basistilla oli hassut jutut, ihanan aito ja niin sai tyypit nauraan siel. Sari laulo jälleen loistavasti suoraan sydämiin, mukavan rennosti ja hyvä lavashow. Ja tietty on ihan huippu nätti niin jää silmät välillä ihan kii. Ollaan Annen kaa käyty kaikil mahdollisilla Fullhousen keikoilla mitä vaan tääl päin on ollut. Nyt kuitenkin oli jo melkein vuosi edellisestä kerrasta.

Kun toinen setti alkoi, mun kroppa oli rentoutuneempi ja osas jo vähän heiluakin musiikin tahtiin. Niin mieletöntä oli seurata laittautuneita iloisia ihmisiä pitämässä hauskaa. Tuli sellanen tyyneys ja todellakin nautti siitä hetkestä ja anto fiiliksen viedä. Musiikilla ja ympäristöllä on iso vaikutus. Oltiin tasan 3h reissussa.

On se kumma miten ihana oli tulla kotiin, miten noin pieni aika kuitenkin saa noin kovan kaipuun ja ikävän vauvaa kohtaan. Peseydyin eka ja katsoin keittiöön että joo kyllä siel oli Esa saanu kattiloiden kera maitoo lämmitellä. Hain Lennin syliini ja miten upeelta se tuntukaan. Selitin kovasti että nyt äiti on sun kanssas eikä enää lähde mihinkään. Hyvinhän tääl oli menny vaikkei Esa ollu osannu viel nukkuakaan, Lenni kun touhuaa ja pyöriskelee unissaan.

Ny vähän väsyttää, eipä eroo perus aamusta kovinkaan, nukuttiin eka 3h ja sit tunti. Päiväunet on tänään paikallaan. Mutta kyllä hyvää teki ulkoilla hetki! Seuraavaks sunnaks otetaan Tampere ja HulluPoro vaikka sitten kesäkuussa ja jälleen pikareissu niin ei imetys kärsi.

Tänään vapaavapaapäivä, siis eihän tää mulle mitenkää eroa normaalista mutta sellanen vapaapäiväolo kuiteskin :) paitsi että pojat lähti just omille reissuilleen ja me torkutaan tääl vauvan kaa. : )

Kivikauden avajaiset lauantaina kivimyymälässä meijerillä!!

S