14.11.2012

Hampaat

En olis uskonu kuin kivuliasta hampaiden tulo pienelle on. Linolta kun en muista hampaiden puhkeamista millään tavoin, sitä itkuisuutta oli paljon sillon muutenkin. Viime yö oli melkosen itkuinen, sitä edellis yö oli kova kuume pojal.

Kannettiin Esan kans Lenniä vuorotellen yöllä, tunnin verran itki kokoajan, loppuyö meni heräillessä mutta usein nukahti pienen itkun jälkeen takaisin.

Vitsit toi uus Nokia olis mieletön puhelin. Pääsin siihen käsiksi muutama viikko sitten ja nyt just tuli Teknarissa siitä esittely ja myönnytys että Nokia painii vihdoin taas samassa sarjassa iphonen ja samsungin kans.

Oltiin Annen kans Frankin tekniikka tunnilla, hienoo oppia uutta ja ei malta odottaa että pääsee testaan oppeja perustunneilla. Hengitykseen paneuduttiin kunnolla ja sen ihan näkyviin vaikutuksiin kehossa harjoituksen aikana. Anne oli mallina ja muutos opastuksen aikana mieletön. Koko kroppa lähti liikkeeseen mukaan ja kun jättää jännittämättä mitään ylimääräisiä lihaksia niin jopa rupee tapahtumaan mun ilma saa virrata kropas vapaasti. Hengityksessä on voimaa!

Koko ajan meinaa kurkkukipu tulla mutta väistyny tähän mennessä heti kun droppaa yrteillä ym.. Katotaan et saanko kokonaan pidettyä poissa. Viikonloppuna on kaikenlaista erilaista ja kivaa ohjelmaa jokapäivä, kyläilyä ja ihmisiä joita ei aikoihin oo nähny.

Viimeyöstä rästiä joten nukahdan jo nyt, klo vasta 23.
Toi Homeopatiaa lapsille kirja ollu loistava, kaivoin sen esiin pari päivää sitten mtv3 aamuteevessä vierailleen homeopaatin innoittamana rupesin opusta opiskelemaan..aina siitä jotain uutta mielenkiintoista oppii.

S