23.11.2012

Tuntumaa sorasta

Lenni ihan onnessaan möyri hetken soralla kun kannoin rattaita terassille. Suu avoinna kohti maata ja kiviä suuhun niin paljon kun vaan aina ehti. Ei ollu popoja jalassa eikä tumppuja kummempaa mut ihana miten sil silmät kirkastu tästä uudesta elämyksestä. Niin miten hassua et aina kun ollaan ulkona niin Lenni on rattaissa ja kun selvästi nauttii myös haalari päällä rymyämisestä.

Lino se rupes ratsastaan mustalla hevosella ja Lenni nosti mekkalan kun jalat jäi jumiin isoveikan alle. Seuraavalla kerralla kunnon varusteet pienemmällekin ulkoiluun..nyt käytiinkin vaan saattamassa Senni ja Saga himaan.

Esa tuli kesken pikkujoulujensa kotiin saatuaan labrasta tiedon enteroviruksesta. Tarttuu kuulemma helposti ja joillekin tulee, toisille ei. Ei kuitenkaan halunnut hypätä samaan autoon muita sairastuttamaan vaikkakin tauti voi tarttua vielä viikkoja eteenpäin sekä voinut jo tarttua viikko sitten. Harmittaa vaan niin paljon sen puolesta. Kaks edellistäkin pikkujoulua on osittain missannut ja taas. Niil niin huippua ohjelmaa aina aamusta iltaan, extremee kaikenlaista.

Lenni ei tiedä nukkuisko vai ei..täs mun sylissä ja vähän jäi unet kesken mut ei malttais nukkuakaan enää. Niin iso ja kookas poika jo ja hulluinta kun lähtee jo ite tissiltä liikenteeseen, se tuntuu aika hölmöltä välillä : )

oon siivoillu ja järkkäilly aamusta asti ja ainoastaan nää päiväunet ollut paikallaan ja tää kämppä vaan räjähtää käsiin. No joo pyykkiä kerääntynyt ja lasten ulkovaatteet tumppuineen hukassa mikäkin, tein omat kopat nyt kummallekin eteiseen jos menis suurimmaks osaks sinne ettei olis neljää paritonta rukkasta niinku tänään.

Kaama viikonlopun kotona..one se kans ku haukkuu jos vähän juoksee..haukkuu kun menee edes lähelle eteistä..haukkuu kun naapurin rivarin autoja menee ja kulkee..haukkuu jos kaapin ovi kolahtaa. Sitä toivoo et vanhetessaan kuulo vähän heikentyisi ja rauhottuisi. Hallitsee aikaslailla meidän elämää ja herättää meidät uniltamme. Mut muuten niin ihana haukku!

S