7.11.2012

Kotia ja unia kera kilometrien

Täs käsien verenkierto heikkenee ku kirjoo tunninkin kaikenlaista, puutuu ja kohta saa mennä jumppaan käsiä.

Kun Esa tuli töistä kotiin olis Lino jo halunnu isänpäivä juttuja tehä isille. Ollaan suunniteltu pieniä kivoja juttuja mitä Lino voi toteuttaa äidin avustuksella mut eihän poika malta odottaa. Toivottavasti esa ei lue tätä ja saa tietää.
Aateltiin toki vähän askarrella ja perus aamupala sänkyyn jutut mut sen lisäks olis hauska vaik hieroo selkä tai vaik kirjotella ja piirtää isin selkään leikisti öljyn kera. Iski tykkää kun saa olla vaan kotosalla ja rentoutua, niin ei kai sitä hienosteleen lähdetä..tarkoitan siis jotain ravintolaa, mielummin kokataan Linon kans iskille vaik jotain äijäruokaa eiku nyt sain idean mut en kaikkee kirjoo tänne viel..

Meitä oli joogas vaan kaks! Mieletöntä henkilökohtaista opastusta ja miks meitä oli vaan me..missä kaikki oli? On se niin mukavaa, luulen että tuun tekemään astangaharjoitusta aina elämässäni..toki taukoja tulee harrastuksiin väkisinkin mut kyl toi on niin hyvä juttu, ohjaaja tekee sitä täydestä sydämestä ei niinkään rahasta, sanoi just tänään et mikä tarkoitus että me kaksi saamme hänen kaiken huomionsa..miksi juuri te sen tarvitsitte ja antoi palaa meille ohjeita ja mun selkä piteni ainakin 15cm. : )

Kun Esa oli menos ysin aikaan Linon kaa hammaspesulle, tuli joukkuelähtö ja nehän ne mielenkiintoisia tilanteita kun Lino reagoi aikalailla varsinkin jos isänsä kans joku kesken ja sit toinen lähtee. Siinä sitä saa käyttää päätään kun on ajatellut asiat menevän ihan erilailla ja Lenniä piti mennä syöttään ja laittaan unille niin tuleekin soppa. Ja isoiso pyykkikasa oli koneessa..Lenni onneks viihty märkää vaatekasaa tutkien viel vaik jo väsymystä välillä itkusta ja Linon sain sänkyyn. Juttelin ripustuksen lomassa ja kyselin päivän juttuja niin malttoi olla pedissä kunnes pääsin sinne Lennin kaa.

Laulettiin kaikki laulut mitä osataan samalla kun Lenni söi ja se oli hoidettu, pystyin lukemaan kirjaa ja pojat omissa kainaloissaan kuunteli. Lenni välillä kiipeili päälläni, mut yllättävän hyvin meni lasten nukutus samaan aikaan siis luulin et Lenni reagoi eritavalla mut viihtykin hienosti kunnes pojat nukahtivat samaan aikaan klo 22. Lino kolmatta päivää ilman päiväunia ja olis tavoite saada yöunet jo alulleen ehkä ysin jälest. Mut on se jännä et menee samaan aikaan illal nukkuun vaik päiväl olis nukkunu joskus jopa 3h ja usein iltapainotteisesti esim 15-18 ja nyt kun noita unia ei oo niin luulis et nukahtais jo aiemmin. Aamulla heränny ny vasta kasin jälest. Voi olla et pidentyy aamusta unet, jotenkinhan sen luulis vaikuttavan.

Yks syy päiväunettomuuteen myös se et tuttia kun ei oo käytössä niin ei se uni ilman sitä tuu päiväsaikaan. Illal ei mitään ongelmaa mut päiväl jos tutin pistäs suuhun niin olis 5min sisään unessa..ihme kapistus.

Ny nukahdan..klo 23.20 Lenni syö just ja toiv saadaan edes parintunnin unipätkä ny..viimeyöt olleet hulluja, 15-20 kertaa heränny 7h aikana. Toivotaan et levottomuudet ohi tällä erää.

Niin ja maratonille ny ihan tosissaan ja aikaryhmäs 4.20 ollaan..pikku tavoite. Oikeesti mun tavoite oli 5.30, hienoa olis juosta 5 tuntiin, mut en kyl liian kovaa tykkää ollenkaan! Ennenkaikkea pitää olla hauskaa ja hengästyä maratonilla ei saa ennen loppukiriä stadionille missä tulee väkisinkin itku onnesta! On se hienoa kun maaliin pääsee. Mulla kolme maratonia takana, Annella taitaa olla viis tai kuus jo juostuna, upeita kokemuksia kaik!

Eilen oltiin pyöräilees Linon kans, pyrin et jokapäivä joku juttu niin kunto kohoaa ohimennen ja kolme reilun tunnin lenkkiä viikos yrittää tehä niin sais kilometrejä 20-30 per vko. Noi vaunut hyvä vastus niin vauhti saa pysyä hitaana, kävelykin siis hyvä treeni. Voi kun sais viel nukuttua niin jaksais ihan varmasti lenkkeillä enemmän kun joka tapauksessa lasten kaa tulee ulkoiltua mut sit kun on rätti niin sitä vaan hengaillaan ja ei pihaa pidemmälle päästä.

Hu pomppukerho ja uinti.

S