1.11.2012

Synttärisankari

Olenko minä tänään synttärisankari kysyi Lino ja oli iloinen kivasta päivästä ihmisineen, retkineen ja lahjoineen. Kuvassa isoisä tuomassa Linolle Palomies Samin paloasemaa.

Mua harmitti aamulla kun Linon kuvaa ei ollu Oriveden Sanomissa ja sainkin tänään iltapäivällä sieltä pahoitteluviestiä että olivat saaneet mutta ehkä puhelin soinut ja unohtunut sen hetkinen työ ja harmi meille ku oli oikea päivä tänään ja suurjakelukin, mutta tiistain lehdes sitten. Muorithan sitä harmittelivat eniten.

Aamun vilskeestä illan rauhallisuuteen. Aamulla oli meillä ruuhkaa ja ovi kävi tiuhaan. Pääsimme mummelimme 20min myöhässä ja siellähän ne Pepen vanhemmat jo odottelikin poikia. Pepen isi on pyörätuolissa ja meille tulo suht hankalaa joten kaffet mutsin luona oli järkevä juttu ja sinne kummityttökin tuli juhlimaan mekko päällä ja pinnit päässä.

Voi mulla olis niin paljon juttuja mut puhelin jumittaa ja en saa luotua tekstiä niin nopeaan kuin haluaisin..laahaa tekstit näytöllä monta sanaa jäljessä ja välillä ei tuu mtn.

Käveltiin mummelilta kotiin ja seisomalauta oli unohdettu ja Topi teki ihme stoppeja joten kannoin vuorotellen Linoa ja Topia ja kaikki vesilätäköt hypittiin niin matka meni mukavasti, sellanen synttäriretki ku vähän eri reittiäkin kun norm kotiin.

Oon laitellu jälleen verhoja paikalleen ja nyt kaikki onkin paikallaan..menihän siinä taas puolvuotta että ne sai ripustettua ja ehkä puoltuntia vaan tänään ja nyt on kivan näköistä.

Lino siis ihan onnessaa leikkiny uusilla leluillaa ja illalla väritteli papan kanssa värityskirjaa. Nalle Puhilla oli jääny hunajapurkki päähän jumiin ja kaikki piti värittää vihreeks. Palomiesleikit on ollu päivän sana niinkun useimmitenkin mut erityisesti tänään. Välillä naurattaa toi pyyheteline josta on siis piikit veke ja pelkkä tanko kork. n.1m ja sitä pitkin laskeutuu kietomalla jalkansa sen ympäri.

Otettiin mun vanha barbien kylpyamme Karnikselta mukaan ja uitettiin siinä ankkoja kun käytiin suihkussa..ja se amme on ihanan pinkki, palomiehet menee sinne aamulla kylpyyn, jätettiin vesi jo valmiiks.

S