22.11.2012

Lenni 9kk

Nyt ollaan jo seuraavan vrk puolella mut viel me eletään tätä päivää kun valvotaan eli voi sanoo tänään olevan 9kk päivä!
Espen puhelimesta äsken löyty tää kuva. Lino sai lakin syntymäpäivälahjaa ja niin hauska Lenninkin päässä.

Ei saada unta ku nukuttii päikkärit ja kiva valvoakin välil. Lapset ne onneks nukkuu mut ei nekään ku vasta yhdentoista aikaan nukahtivat. Lino menossa mummin kaa huomenna pomppukerhoon ja halus tietää et monelta mummi tulee ja millä mummi tulee jne..

Mä lähden Lennin kaa Tampereelle. Siel mul Petri Tikka, osteopaatti, 3.kerta sil. Ihmeitä se mies tekee ja hyvä tyyppi kaikessa persoonallisuudessaan.

Sofia sisko soitteli et heidän muotinäytös hu kauppiksessa siis en tiä miks siel kun ovat siis vaatetusalalla ja siel oikeen catwalkkiki. Sofia oli 3vkoa saksassa ja valmisti siel puvun näytökseen. Sinne pyrkimys mennä. Toivottavasti Lenni samaa mieltä!

Merisuolal kurlailin ja nyt viel inkivääriviili naamaan niin eiköhän taas aamuks terve.. Oon kai nyt jo toistaviikkoo iltakipee.

Pojat voi hyvin ja onkin kyl niin helpon tuntuista kun kaik rullaa ja ei jatkuvaa valitusta, kevyeltä tuntuu.

Ihania nuo ruskovillan silkkivaatteet lapsilla. Lino sai ekan asunsa viime jouluna ja nyt kumpikin sai isoisältä housut. Ne jalassa koko ajan vaan. Miraakkelin omistaja sanoi et lapsillaan pesee ne kolme-neljä kertaa vuodes ja muuten tuulettaa. Kuin ekologista ja niin ihanaa iholle! Meil pestään kyl viikon välein ku tuppaa pienillä ruokaa ja etenkin mustikoita niissä pyörimään. Ajatuksena siis et käyttäis niitä aina muiden vaatteiden alla nii ei sotkuiskaan. Itselläni silkkimerinovilla-asu, ei sekään huono laisinkaan, lämmin ja himas mul ne housut kokoajan. Silkki ihana ympärivuoden.

Lennin jalkojen iho voi hyvin, olin kyl kauhuissani sillon niistä rakkuloista ja ihottumista. Kerran laitoin sinkkivoidetta ja nyt vaan silkkipöksyt jalassa. Kylvyssäkään ei oo käyty mut katsotaan jos huomenna pääsis poika pulipuli keskelle kaupunkia sillävälin kun äite on parannettavana.

Laitoin sinkkinaamion siis lasten voiteen kasvoilleni yöks, yleensä en käytä öisin mitään mut välillä on ihana joku oikeen pehmentävä. Ny Lenni päästi irti ja ruvetaa nukkuu..kello jo lähemmäs yks, huomen tai toiv vasta ylihuomen väsyttääää

S