20.11.2012

Ideointia työeväistä

Kuva ei liity tekstiin..kuhan löysin tuollaisen vuoden takaisen otoksen : )

Moikka!mä olen kyllästynyt mun aamupalaan,mitä lisäisit?nyt maustamattomaan jogurttiin menee pellavarouhetta/siemeniä,kaura/vehnälesettä,karpaloa,mustikkaa pakkasesta tai kuivattuna..noi leseet pois ja jotain tilalle?mä en nyt keksi!
M


Auringonkukan siemenet ja kurpitsan siemenet, joku viherjauhe. Kuivattuu nokkosta jne.. Laita illal likoon jotain tattari tai hirssisuurimoita ja niistä tuore tai pikapuuro, banaanin kera ihania jos muuten maku ei miellytä. Me laitetaan chiaa ja kuorittui hampunsiemeniä ja tyrnijauhetta ja eri makuisia hunajii. Sitruunaakin kun vähän puristaa jogurttiin nii ihana maku. Täs ny äkkiseltää.

Meil se frantsilan aurinkovoima viherjauhe..sopii joka paikkaan ja tehokas. Seesaminsiemenet pitäis aina blendata joten ne sit pirtelöihin hyviä tai sit vaan pureskella niinkun ruoka yleensäkin olis hyvä pureskella 30kertaa suullinen : )
Sit tuoreyrtitkin menee jogurtis esim persilja ja sitruunamelissa. Sit tietty inkivääri kun on kokoajan pöydäl nii siitä pikkupalasia siis sentti aina per ruoka ja vaik ripaus palmusokeria ja oriveden hunaja parasta. Annel inkivääriä ain töissä.

Meil enterorokko koska tartutettiin se pe kavereihinkin ja rakkuloita suiden ympäril ja jalkapohjiis jne..lapsil siis ohi mut espe nyt tooosi kipee. Makaa vaa pimees huonees..helvetiks kutsu sitä. Eli pysykää kaukana meistä ny : )
voisko tän heittää blogiinki? ;)

Kuivatut marjat ja hedelmät työpaikal kiva lisä ja ite voi tehä noiden kera himas sellasen oman myslin sekoittamal joukkoon siemeniä ja sit sitä kiva lisäillä puuroihin ja jogurtteihin tai jopa salaatteihin. Saa heti ravinnerikkaampaa sapuskaa ja säilyy hyvin.

S

jos hyviä työpaikkaeväsideoita niin antakaa palaa palautelokeroon!