26.11.2012

Onnee isi! (+ joulujuttui)

Tänään on isin syntymäpäivä. Annoin isälle lahjaksi halin ja iskä tuoksu halatessa tosi hyvälle. Oltiin palaverissa meijerillä ja siinä samalla tulikin kahveetkin juotua ja syötyä paljon pizzaa. Lenni oli mukana kans opiskelemassa kivimiesten hommia.

Joulu löysi jo kotiimme. Kävin la iltana pitkällä lenkillä ja katselin kuin kauniisti ihmisillä valoja, ihania ideoita ja innostuinkin jo vähän tänään koristelemaan kotia. Osin rikkinäiset ulkovalot on omiaan lyhdyssä ja paperitähti upea ikkunassa. Lennihän kaatoi meidän jalkalampun mikä mulle niin tärkee ja se meni rikki ja nyt omituisen näköinen olkkari. Sähkäri sen kyl korjaa, uusia osia vaatii.

Anoppi on kutonut ihania neulejoulupalloja ja ne löysi paikkansa mustan verhon kupeesta missä vaalea neule korostuu kauniisti. Toisessa on harmaa poro ja toisessa punainen tähti. Hieno idea nuo neulepallot.

Kanaverkosta ja paperimassasta tehty kranssi valoineen löysi paikkansa takan viereltä ja kaverikseen sai punaisen lyhdyn. Keittiön kaapeista keräsin esille kaikki punaiset lasiastiat, mariskoolit ym vuoat, pata ja eva solot. Pienellä niin jouluista!! Laitan kuvii myöhemmin.

Ihanaa joulunodotusta kaikille.
Niin ja tiedoksi että mä ja esa ei osteta lahjoi kellekkään muille kun kummitytöille joten lahjaton joulu on teema ny. Teoilla voi lahjoa jos osuu kohdilleen. Viimevuonna jo hyvällä menestyksellä ajatusta meidänkin perheessä aloiteltiin, toteutettiin muutamia yhdessätekemis hetkiä ja hyvä opettaa lapset siis ny Lino tässä vaiheessa jo siihen et niitä paketteja ei oo kuin muutama mitä isovanhemmilta ehkä saa. Tiedän et riistäytyy käsistä sit taas kun lapset isompia..5 vuotta eteenpäin niin on varmasti kovat toiveet pojilla, mut toivottavasti näistä jouluista jää selkärankaan se yhdessäolon ja stressittömyyden leima.

Jouluks aion ostaa kalkkunan ja pari Unkilan lootaa, ehkä riisipuuroainekset. Joulun jälkeen haen ehkä jotain ulkovaloja alesta. Siinä on hankinnat. Joulupostimerkkejä muutama jos innostuu kortteja tekemään, nekin melkolailla minimiin pyrin saamaan, mikään ei oo pakkoa. Ja jos jossain törmää johonkin juttuun mistä joku tyyppi tulee mieleen ja se pakko saada niin on se juttu erikseen ja ihana antaa jotain mikä toiselle kuuluu mut ei se pakko oo jouluna olla. Materialismi ja stressi ja pakkojutut ei kivoja. Kaikki kivaa mistä oikeesti nauttii.

Isille viel paljon onnea! Paras isi!
Oon oppinut niin paljon iskältä tietoa, taitoa, rohkeutta ja sitkeyttä, itseluottamusta ja elämän perusarvoja sekä kärsivällisyyttä..iskä on melkonen viilipytty! : )
Isi osaa kuunnella ja osaa keskustella, ei oo aihetta mistä ei vois puhua. Vallesmannissa käydään aina läpi niin ilot, surut ja työasiatkin. Ehkä ens kesänä saan taas istahtaa samaiseen työhuoneeseen isin kaa oppimaan sitä hiljaista tietoa business elämästä ja sitä tärkeintä oppia koko elämästä ja elämisestä!

Heippa!

S